Lainalaskuri - Laske juuri sinulle sopiva laina

Lainalaskuri auttaa hahmottamaan lainan kulut ja korot
Lainalaskurin avulla kilpailutat myös yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.


Laske lainan kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset
10 00010 000 000
160
050
 
 
 

 

Laske lainalaskurilla tarvitsemasi lainan määrä

Lainalaskurilla voit kokeilla erilaisia lainasummia, laina-aikoja sekä korkoja.

Tällä tavoin pystyt hyvin hahmottamaan, miten lainasumma ja takaisinmaksuaika vaikuttaa esimerkiksi lainan kuukausierään sekä lainan kokonaiskustannuksiin koko laina-aikana.

Lainalaskuri on oiva apuväline, kun et tarkalleen tiedä millaisen lainan ottaisit ja mietit, miten lainasumma vaikuttaa muun muassa lainan kuukausierän suuruuteen.

Löydät lisää lainalaskureita palvelusta lainalaskuri.fi.

 

Näin lainalaskuri toimii:

  • lisää lainalaskuriin tarvitsemasi lainasumma
  • lisää arvio laina-ajasta
  • arvioi lainan todellinen vuosikorko (max.20%)

Lainalaskuri laskee annettujen ehtojen mukaan lainalle kuukausierän, korot sekä takaisin maksettavan summan koko laina-aikana. Maksusuunnitelmasta voit tarkemmin tutustua lainan kuluihin kuukautta kohden.

Lainalaskurin antama arvio on suuntaa antava. Tarkan laskelman lainasi maksusuunnitelmasta saat, kun täytät maksuttoman lainahakemuksen.

Lyhennystavoista voit lukea lisää is.fi artikkelista.

 

Vertaile lainat

Kun olet pyytänyt lainatarjoukset lainahakemuksen avulla, pääset tarkemmin vertailemaan lainan korkoja ja kuluja. Lainatarjouksiin vaikuttaa aina lainanhakijan henkilökohtaiset tiedot, kuten maksukyky sekä nykyiset velat. Näin ollen pelkät lainapalveluiden esittämät lainaesimerkiksi eivät kerro koko totuutta.

Pyydettyäsi lainatarjoukset vertailuun, tarjouksista pääset katsomaan muun muassa tarjotun lainasumman, kuukausierän sekä lainan kokonaiskustannukset. Lainatarjouksessa on esitettynä myös lainan todellinen vuosikorko, mikä on hyvä mittari kertomaan onko kyseessä edullinen laina. Mitä pienempi on lainan todellinen vuosikorko, sen halvemmasta lainasta on kyse.

Ota lainatarjouksissa on myös huomioon, onko kyseessä limiittilaina vai kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto. Eri lainatuotteisiin on syytä tutustua lainatarjouksia vertailtaessa, koska lainatuotteen valinta vaikutta sen käyttötarkoitukseen. Esimeriksi liimiittilainalla eli jatkuvalla joustoluotolla on selkeintä rahoittaa eri aikoina tulevia pienempiä menoeriä, kun taas kulutusluotolla on helpointa maksaa kertaostona esimerkiksi auto.