Zmarta

Pyydä lainatarjous Zmartan palvelusta

Zmarta – Lainaa heti jopa 60.000 €

Zmarta.fi on suosittu lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Zmarta on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo useita vuosia ja on ollut mukana kymmenissä tuhansissa lainaratkaisuissa. Lainojen vertailu ja lainapalveluiden kilpailuttaminen palvelun avulla on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa ja maksuajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Hakemalla lainaa Zmartan palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on Zmarta.fi palvelun avulla lapsellisen helppoa. Kilpailuta oma laina Zmartan palvelussa vaikka heti, se ei vie kuin minuutin.

 

Tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Voit hakea lainaa netistä 500 – 60.000 euroa.
 • Valitse lainasi maksuajaksi 1 – 15 vuotta.
 • Zmarta välittää lainatarjous pyyntösi useille eri pankeille.
 • Saat jopa useita edullisia pankkilainatarjouksia.
 • Saat lainaa heti ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Voit myös kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen ja säästää selvää rahaa.
 • Onko sinulla useita pienlainoja? – Yhdistä ne yhdeksi edulliseksi pankkilainaksi.
 • Zmarta tekee kaikkensa jotta sinä saisit markkinoiden edullisimman lainan.
 • Voit pyytää lainatarjousta sitoutumatta mihinkään.
 • Palvelun käyttö on sinulle 100 % maksutonta.
 • Voit jättää maksuttoman hakemuksesi netissä 24/7.
 • Vertaa, Kilpailuta ja Säästä selvää rahaa.
 • Esimerkki Zmarta.fi palvelun välittämästä lainasta: Lainaa 60.000 euroa, Maksuaika 6 vuotta, Kuukausierä 966 €/kk,, Maksat takaisin yhteensä 69. 573 euroa, Nimelliskorko 4,99% – 20 %, Todellinen vuosikorko 4,99 % – 38%.
 • *Esimerkki laskettu lainalaskurin avulla.
 • Zmarta on valittu kymmenen parhaan lainapalvelun joukkoon palvelussa Top10-lainat.fi. Lue lisää: https://www.top10-lainat.fi/zmarta/

Pyydä lainatarjous tästä

 

Kuka voi käyttää Zmartan lainanvälityspalvelua?

Zmartan palvelun ikäraja on 20 vuotta. Palvelun kautta voit hakea lainaa vain, jos lainanhakijan luottotiedot on puhtaat. Lainanhakijalla on myös oltava riittävät tulot, haettuun lainaan nähden.

 

Kuinka lainatarjousta pyydetään?

Lainatarjousta pyydetään Zmartan verkkosivuilla olevalla maksuttomalla lainahakemuksella. Lainahakemus on maksuton ja sen voi lähettää netissä milloin vain, vaikka keskellä yötä. Lähetettyäsi lainatarjouspyynnön, Zmartan asiakaspalvelijat tarkistavat hakemuksen ja välittävät sen eteenpäin usealle eri pankille. Pian tämän jälkeen, sinä saat parhaassa tapauksessa jopa useita lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa Zmartan kautta?

Zmartan kautta voit hakea lainaa heti 500 – 60.000 euroa, vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Lainasumman saat päättää lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Tulet kuitenkin saamaan lainatarjouksia usealta eri pankilta, voi siis olla mahdollista, että mukana on lainatarjouksia joissa lainasumma voi hieman poiketa haetusta summasta.

 

Kuinka pitkällä maksuajalla lainaa voi hakea?

Zmarta välittää lainoja joiden maksuaika on 1 – 15 vuotta. Saat itse päättää lainan maksuajan lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä yhden vuoden tarkkuudella. Huomaathan kuitenkin että sinulle voidaan tarjota lainaa myös hieman poikkeavalla maksuajalla.

 

Myöntääkö Zmarta lainat?

Ei myönnä. Zmarta ainoastaan kilpailuttaa sinun jättämäsi lainahakemuksen usealla eri pankilla. Zmartan tehtävä on siis vain kilpailuttaa ja vertailla eri pankkien lainatarjouksia, ja tarjota niistä halvin laina sinulle.

 

Entäs jos en ole tyytyväinen saamiini lainatarjouksiin?

Jos et ole 100 % tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, ei sinun tarvitse hyväksyä sitä. Saatuasi lainatarjoukset, voit tutustua niihin kotonasi kaikessa rauhassa. Sinä itse päätät, haluatko hyväksyä vai hylätä jonkin tarjouksista.

 

Onko Zmarta.fi palvelun lainatarjoukset kilpailukykyisiä?

Kyllä on. Zmarta on yksi Suomen johtavista lainojen välityspalveluista.

 

Zmartan avulla voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen.

Onko sinulla jokin vanha kulutusluotto, joka on mielestäsi vähän turhan suurella korolla? Jos vastasit myöntävästi, voit nyt kilpailuttaa tuon vanhan ja kalliin lainasi uudelleen. Vanhan lainan kilpailuttaminen on jotain mitä kovin moni meistä ei edes osaa tulla ajatelleeksi. Aivan kuten vakuutukset ja sähkösopimuksetkin, myös vanhan lainan voi kilpailuttaa uudelleen. Katso kuinka paljon sinulla on vanhaa lainaa maksamatta ja pyydä Zmartalta lainatarjous sille summalle. Jos saamasi lainatarjous on edullisempi, voisit vaihtaa kalliin lainasi uuteen ja edullisempaan. Koska sinä viimeksi kilpailutit lainasi uudelleen?

 

Yhdistä pienet lainasi ja osamaksusi

Jos sinulla on useita päällekkäisiä lainoja, voit yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi pankkilainaksi Zmarta.fi palvelun avulla. Lainojen yhdistäminen on aina erittäin viisasta, sillä siinä saa nopeasti suuria säästöjä lainan kuluissa ja koroissa. Lainojen yhdistely Zmarta.fi palvelun avulla on varsin helppoa. Lasket vain yhteen kaikki ne lainat ja osamaksut, jotka haluat yhdistää yhdeksi uudeksi lainaksi ja pyydät tuolle summalla lainatarjousta Zmarta.fi palvelusta. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä nykyisiin lainoihin ja katso kuinka paljon voisit säästää rahaa yhdistämällä lainasi.

 

Onko lainojen yhdistäminen maksullista?

Ei ole. Zmarta.fi on erikoistunut lainojen yhdistämiseen ja on apuna kaikessa lainojen yhdistämiseen liittyvässä. Jos lainojen yhdistäminen alkoi kiinnostamaan, pyydä ihmeessä maksuton lainatarjous edullisesta yhdistelylainasta.

 

Yhteystiedot:

Zmarta Suomi

Kaivokatu 8

00100 Helsinki

Y-tunnus: 2207313-9

 

Asiakaspalvelu:

Puhelin: 09-4241 4444

Sähköposti: info@zmarta.fi

Pienlainat.fi
Logo