Vertaislaina

Tarvitsetko lainaa heti?

Saat lainatarjoukset muutamassa minuutissa.

Kilpailuta
lainahakemus
tästä!


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Vertaislainat – Lainaa yksityiseltä.

Vertaislainapalvelut kasvattavat suosiotaan, vertaislaina tarkoittaa yksinkertaisuudessaan sitä, että yksityishenkilö myöntää lainaa toiselle yksityishenkilölle
Kuka tahansa voi rekisteröityä lainanantajaksi ja saada lainaamalleen rahasummalle määrittelemänsä koron, tai vastaavasti jokainen jolla on raha-asiat hyvin
hoidettuna voi hakea vertaislainaa näistä palveluista.

Monelle vertaislainapalvelut ovat vielä täysin tuntemattomia, mutta niiden suosio kasvaa kokoajan.

Esittelemme tässä muutaman tutustumisen arvoisen paikan, joihin kannattaa tutustua tarkemmin jos vertaislaina kiinnostaa.

 

Suosituimmat vertaislainat:

Fellow Finance

Lue lisää Fellow Finance palvelusta!

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa yksityiseltä 500 – 15.000 euroa.
 • Maksuaika on 2 – 8 vuotta.
 • Korko on alkaen vain 8 %.
 • Kuukausierän suuruus on alkaen 25 €/kk.
 • Maksuton lainahakemus verkossa.
 • Ei vakuuksia tai takaajia.
 • Lainan voi maksaa aikaisemmin ilman lisäkuluja.
 • Fellow Finance on yksi suosituimmista vertaislainoista.
 • Jätä oma hakemuksesi netissä 24/7.
 • Pyydä maksuton lainatarjous pankin sijaan yksityisiltä ihmisiltä.
 • Saat itse asettaa lainallesi haluamasi koron.
Lue lisää

 


 

Vertaislainat valtaavat lainamarkkinoita perinteisiltä rahoitusyhtiöiltä

Vertaislainaaminen on yllättänyt monet suosiollaan, tuntuu että ihmisten on helpompi hakea lainaa yksityiseltä, suurten rahoitusyhtiöiden sijaan.

Ehkä ajatus siitä että lainan korot menee kasvottomien suuryritysten sijaan aivan tavallisille yksityishenkilöille, tekee tästä lainaamismuodosta niin paljon helpomman ja maanläheisemmän.

Toinen asia mitä vertaislainapalvelut pystyvät tarjoamaan asiakkailleen on se, että lainanhakijat saavat itse päättää hakemansa lainan koron, lainasumman ja maksuajan.

Ajatus siitä että saa itse vaikuttaa hakemansa lainan korkoon ja kuluihin tekee näistä palveluista entistäkin suositumpia.

Tällä hetkellä esimerkiksi Fixura antaa asiakkaiden itse päättää lainan korot, lainamäärät ja maksuajan, voit lukea lisää Fixuran lainapalvelusta tästä linkistä: Fixura

Fixura on tällä hetkellä yksi Suomen menestyneimmistä vertaislainapalveluista, heidän lainahakemus on täysin maksuton ja sen voi täyttää ja lähettää netissä milloin vain.

 

Näin saat paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös

Kun todella tarvitset edullista lainaa nopeasti tilillesi, kannattaa ottaa seuraavat asiat huomioon lainahakemusta täyttäessäsi.

Otetaan tähän esimerkkiin Fixuran lainapalvelu joka on tällä hetkellä ehdottomasti yksi suosituimmista vertaislainapalveluista:

– Muista että lainahakemuksesi menee sijoittajien nähtäväksi, sijoittajat ovat aivan tavallisia ihmisiä, joten täytä lainahakemuksesi mahdollisimman selvästi ja selkeästi.

– Perustele lainasi järkevästi, ajattele itsesi sijoittajan rooliin ja lue oma lainahakemuksesi ja mieti lähtisitkö itse sijoittamaan vastaavaan lainahakemukseen.

– Jos sinulla on mahdollisuus lisätä lainaasi henkilötakaaja niin tee se! Lainahakemus jossa on henkilötakaaja, on riskiltään pienempi ja sijoittajat tarttuvat näihin mielellään.

– Fixuran lainapalvelussa voit valita lainan nimelliskoroksi 6 – 32 %, muista kuitenkin että suurempi korko on sijoittajan silmin houkuttelevampi kuin pieni korko.

– Jos voit lisätä henkilötakaajan lainahakemukseesi, voit myös kokeilla laittaa lainahakemukseesi pienemmän koron, uskon että aina löytyy sijoittajia jotka haluavat sijoittaa osan varoistaan pienemmän riskin lainoihin joissa on henkilötakaaja.

 

Löydät kaikki lainapalvelut sisältävän listan etusivultamme: