VertaaPankkeja.fi

Vertaa pankkeja

VertaaPankkeja.fi kilpailuttaa pankit puolestasi

Oletko kyllästynyt netin korkeakorkoisiin lainoihin? Tarvitsetko lainaa heti arjen hankintoihin tai vaikka joululahjojen ostoon? Tuntuuko että netissä olevien lainojen lainaehdot ovat epäselviä ja monimutkaisia? Haluatko selkeää ja edullisempaa pankkilainaa, jonka todellinen vuosikorko ei pääse yllättämään? VertaaPankkeja.fi palvelussa voit kilpailuttaa lainahakemuksesi noin 25 eri pankin ja rahalaitoksen välillä.

Aina edulliset lainatarjoukset

VertaaPankkeja.fi on kotimainen pankkilainojen kilpailutuspalvelu, josta saa yhdellä hakemuksella useiden pankkien ja rahalaitosten lainatarjoukset. Käyttämällä palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi ainoa lainahakemus.

VertaaPankkeja.fi palvelun välityksellä yksi lainahakemus tavoittaa noin 25 pankkia ja muuta lainapalvelua, joten jos yhden hakemuksen täyttäminen vie noin 10 minuuttia, veisi 25 lainahakemuksen täyttäminen reilusti yli 4 tuntia. Palvelun avulla säästät siis merkittävästi omaa aikaasi. Lainatarjoukset joita VertaaPankkeja.fi palvelun kautta saat, ovat aina maksuttomia ja valmiiksi kilpailutettuja. Lainatarjousten todellinen vuosikorko ei pääse kipuamaan satoihin prosentteihin, sillä tarjottavien lainatarjousten nimellinen vuosikorko on rajattu välille 4 – 20 %. Lainaa palvelun kautta voi hakea 1000 – 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta. Pyydä omat ilmaiset lainatarjoukset VertaaPankkeja.fi palvelusta jo tänään, se on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

Tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Hae pankkilainaa 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaikaa saat 1 – 15 vuotta.
 • Maksuton lainojen vertailu – ja kilpailutuspalvelu.
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella noin 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
 • Lainapäätöksen saat välittömästi.
 • Saat maksuttomat lainatarjoukset muutamassa minuutissa.
 • 100 % maksuton ja kotimainen palvelu.
 • Pyydä ilmaiset lainatarjoukset vaikka heti.
 • Voit kilpailuttaa vanhat lainasi uudelleen.
 • Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi selkeämmäksi pankkilainaksi.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
 • Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Minkälainen palvelu VertaaPankkeja.fi on?

VertaaPankkeja.fi on kotimainen palvelu, joka on erikoistunut pankkilainojen ja kulutusluottojen vertailuun. Voit pyytää esimerkiksi lainatarjousta uudelle pankkilainalle, tai vaikka kilpailuttaa vanhan pankkilainasi uudelleen. Jos sinulle on kertynyt useita pieniä lainoja, luottokorttimaksuja tai muita osamaksuja, voit yhdistää ne yhdeksi järkevämmäksi pankkilainaksi. VertaaPankkeja.fi palvelun tarkoitus on auttaa kuluttajia löytämään markkinoiden edullisimmat kulutusluotot ja pankkilainat, niin arkeen, juhlaan kuin mihin tahansa muuhun hankintaan.

VertaaPankkeja.fi on lainanhakijalle aina 100 % maksuton palvelu. Pyydä omat lainatarjouksesi jo tänään. Tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella noin 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Hae lainaa jouluostoksiin, lomamatkaan, auton huoltoon tai vaikka laskettelureissuun perheesi kanssa. Sinä päätät mihin pankkilainasi käytät – Jätä palvelun tehtäväksi lainahakemuksen kilpailuttaminen.

 

Kuka voi pyytää lainatarjousta VertaaPankkeja.fi palvelusta?

Lainatarjouksia voi pyytää kuka tahansa 20 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat vertailla tai kilpailuttaa pankkilainansa VertaaPankkeja.fi palvelussa ilman kuluja.

 

Kuinka paljon voin hakea pankkilainaa?

Lainasummat joita sivusto välittää ovat väliltä 1000 – 60.000 euroa ja lainasumman voit valita itse oman tarpeesi mukaan. VertaaPankkeja.fi ei itse myönnä pankkilainaa, vaan he ovat sopineet yhteistyösopimuksen useiden pankkien ja muiden lainantarjoajien kanssa. Palvelun tehtävä on auttaa lainaa tarvitsevaa henkilö löytämään itselleen sopiva ja edullinen laina. Lainan kilpailuttaminen on maksutonta, sillä VertaaPankkeja.fi palvelu saa oman palkkionsa yhteistyöpankeiltaan.

 

Kuinka pitkä maksuaika pankkilainoissa on?

Voit valita pankkilainallesi 1 – 15 vuoden pituisen maksuajan. Maksuaika valitaan yhden vuoden tarkkuudella.

 

Onko pankkilainan hakeminen turvallista?

VertaaPankkeja.fi palvelu on huolehtinut hyvin asiakkaidensa tietoturvallisuudesta. Kaikki sivut joilla lainanhakijalta pyydetään tietoja, ovat suojattuja vahvalla SSL-suojauksella. Pankkilainan kilpailuttaminen on erittäin turvallista, riskitöntä ja maksutonta.

 

Mihin kellonaikaan voin pyytää lainatarjousta?

VertaaPankkeja.fi ottaa lainatarjouspyyntöjä vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Voit siis täyttää oman lainahakemuksesi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ensimmäisen lainatarjouksen saat vertailtavaksesi heti lainapalveluiden aukioloaikana. Jos haet pankkilainaa päivällä, saat lainatarjouksia vertailtavaksesi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen.

 

Kuka pankkilainan myöntää, kun haen sitä kyseisestä palvelusta?

Sinä saat itse valita saamistasi lainatarjouksista sen pankin tai lainantarjoajan, jonka lainatarjous sinua miellytti. VertaaPankkeja.fi välittää lainahakemuksesi noin 25 eri pankkiin ja rahoitusyhtiöön, joten tulet saamaan lainatarjouksia usealta eri taholta. Saat itse vertailla pankkeja ja lainapalveluita ja tehdä päätöksen minkälaisen lainan mahdollisesti haluat ottaa vastaan. Ellei mikään lainantarjoajista miellytä, sinun ei tarvitse ottaa lainaa mistään eikä sinulta silloin myöskään peritä mitään kuluja. Myönteisen lainapäätöksen sekä sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen lainansaaja on aina velvollinen maksamaan lainan lainasopimuksen mukaisesti.

 

Sitooko lainatarjouksen pyytäminen minut ottamaan pankkilainaa?

Ei missään tapauksessa. Pelkkä lainatarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit siis aivan huoletta pyytää lainatarjousta, ilman sitoutumisen riskiä. Vasta lainasopimuksen allekirjoittaminen on sitova, mutta niissäkin on vielä 14 vuorokauden peruutusoikeus.

 

Entä jos yksikään lainatarjous ei miellytä minua?

VertaaPankkeja.fi pystyy toimittamaan sinulle useita lainatarjouksia, joten uskomme että löydät niistä jonkin sinua miellyttävän lainatarjouksen. Jos kuitenkin käy niin, että yksikään lainatarjous ei sovi sinulle, voit yksinkertaisesti hylätä ne.

 

Voinko kilpailuttaa vanhan autolainani uudelleen?

Kyllä voit. Vanhan lainan käyttötarkoituksella ei ole mitään väliä. Voit siis kilpailuttaa remonttilainan, autolainan, sisustuslainan tai vaikka lomalainan uudelleen. Lainojen uudelleen kilpailuttaminen on viisasta ja sillä saatat säästää huomattavia summia lainan kuluissa ja koroissa.

 

Kuinka paljon palvelun käyttäminen maksaa?

VertaaPankkeja.fi on kaikille lainanhakijoille täysin ilmainen palvelu. He kilpailuttavat, vertaavat ja pyytävät sinulle lainatarjoukset täysin ilmaiseksi.

 

Voinko yhdistää vanhat pienlainani yhdeksi uudeksi pankkilainaksi?

Kyllä voit. Lainojen yhdistäminen VertaaPankkeja.fi palvelun avulla on helppoa ja mutkatonta. Laske vain yhteen niiden pienlainojen yhteismäärä, jotka haluat yhdistää ja pyydä lainatarjousta tuolle summalle. Muista että lainojen yhdistäminen ei poista pienlainojen aiheuttamaa ongelmaa, vaan ainoastaan helpottaa niiden takaisinmaksussa.

 

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia?

Palvelu välittää vakuudettomia pankkilainoja, joihin ei tarvita henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia.

 

Yhteystiedot:

VertaaPankkeja.fi – Suomi

PL 13

63301 Alavus

Suomi – Finland

Kotisivut: www.vertaapankkeja.fi

 

Lisää tietoa kulutusluotoista ja lainanvälityspalveluista, löydät sivuiltamme:

Pienlainat.fi
Logo