Paras laina löytyy kilpailuttamalla

Aloita parhaan lainan etsiminen pyytämällä lainatarjoukset
Maksuttoman palvelumme kautta tavoitat yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.Paras laina löytyy vertailemalla lainatarjoukset

Omaan lainatarpeeseen sopivan lainan löytäminen voi olla haastavaa.

Ensinnäkin täytyisi osata etsiä oikeanlaista lainaa sekä tietää vielä, mistä lainan ottaa ettei epähuomioissa joudu maksamaan lainasta liian korkeaa korkoa.

Aikaisemmin verkossa toimi satoja eri lainantarjoajia, mutta viimeisten vuosien mittaan lainapalveluiden määrä on pienentynyt. Netin kautta voi nykyään saada hyvin monenlaista lainaa ihan perinteisestä kulutusluotosta jopa pankkilainaa. Kuluttajan näkökulmasta parhaan lainan löytäminen ei ole ihan yksinkertainen juttu, koska pelkkä yksittäinen lainatarjous verkosta haettuna ei välttämättä kerro lainanhakijalle mitään. Miten kuluttaja voi arvioida onko kyseessä edullinen laina, jos vertailukohtaa ei ole? Vastaus kysymykseen on, että ei mitenkään. Tästä syystä on hyvin tärkeää, että ennen lainapäätöstä vertaillaan mahdollisimman monta lainaa keskenään.

Näin löydät itsellesi parhaan lainan:

  • Täytä maksuton lainahakemus
  • Odota lainatarjouksia
  • Valitse paras laina useiden lainatarjousten joukosta

Aloita parhaan lainan etsiminen pyytämällä ylläolevalla lainahakemuksella maksuttomat lainatarjoukset. Hakemuksen täyttämisen jälkeen kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken vain muutamassa minuutissa. Ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeasti vertailtavaksi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan, parhaan koron lainan.

Lainan kilpailuttamisen kautta sinun on helppo vertailla lainatarjouksia muun muassa lainanehtojen mukaan ja lainan koron perusteella. Parhaan lainan tunnistaa siitä, että lainan todellinen vuosikorko on pieni sekä lainan ehdot ovat omaan tilanteeseen sopivat. Esimerkiksi lainassa on mahdollista pitää tarvittaessa maksuvapaa kuukausi tai lainan eräpäivää voi tarpeen tullen muuttaa. Lainan kuukausierän tulee myös olla omaa talouteen sopiva sekä lainasumman riittävä.

Hyvin todennäköisesti tulet löytämään parhaan lainatarjouksen palvelumme kautta, mutta halutessasi voit tutustua myös muihin palveluihin.

 

Mikä on paras laina?

Parhaan lainan tunnistaa kolmesta tekijästä; lainan korko on alhainen, lainan ehdot ovat joustavat ja mukautuvat elämäntilanteisiin ja laina on sinun tarpeisiisi sopiva.

Lainan korko – Kun etsitään parasta lainaa halutaan löytää laina, jonka korko ja kulut ovat mahdollisimman alhaiset. Helpoin ja nopein tapa selvittää, mistä löytyy edullisin laina on kilpailuttaa laina pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailuttamisen myötä löytyy varmuudella parhaan koron laina.

Lainaehdot – Lainan valintaan vaikuttaa myös, millaiset ehdot lainaan saadaan. Lainan takaisinmaksuun toivotaan maksu- tai lyhennysvapaan pitämistä tarvittaessa sekä eräpäivän siirtoa, jos myöhemmin palkan maksupäivä muuttuu.

Lainatuote – Lainatyyppi vaikuttaa myös ratkaisevasti lainapäätökseen. Jos tarkoituksena on hankkia jokin kalliimpi tuote kertamaksulla tai suunnitteilla on esimeriksi keittiöremontti, halutaan lainan olevan kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto. Jos taas tarvitset lainaa silloin tällöin ja haluat nostaa lainaa tarvitsemasi summan tilille, on sinulle paras laina joustoluotto.

 

Paras laina ilman vakuuksia tai takausta

Hyvin usein parhaaksi lainaksi valitaan laina ilman vakuuksia tai takausta.

Tämä siitä syystä, että lainaprosessi on vakuudellista lainaa nopeampi. Moni ei myöskään halua sen tarkemmin selvittää kenellekään ulkopuoliselle, miksi lainaa hakee tai mihin sen käyttää. Myöskään omia tietojaan ei tarvitse jakaa, kun lainan hakee yksin.

Jos lähipiiristä löytyy luotettava rinnakkaishakija, laina toki kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Lainan haku on lainantarjoajalle näin riskittömämpi, jolloin lainaa saa enemmän, paremmilla lainaehdoilla.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joista jokainen myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Ellei palvelumme kautta löydy parasta lainaa, voit myös kilpailuttaa lainan jossain muussa palvelussa.

Palveluumme on valittu palvelut, joiden on katsottu palvelevan parhaiten lainanhakijoiden tarpeita.

Palvelumme TOP 10 lainat on valikoitu sen mukaan, että:

  • Lainan korko ja kulut olisivat mahdollisimman kilpailukykyiset
  • Lainaa varten ei tarvitsisi hankkia henkilötakausta tai vakuuksia
  • Yksi hakemus tavoittaisi useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä
  • Parhaan lainan löytäminen olisi hakijalle helppoa
  • Lainapalvelut ovat kotimaisia

Usein kysytyt kysymykset:

Kuinka nopeasti paras laina löytyy?

Kun käytät palveluamme parhaan lainan löytämiseen tavoitat jopa 5 minuutissa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa antamillasi ehdoilla.

Miten paras laina löytyy?

Paras laina löytyy lainatarjouksia vertailemalla, joten pyydä maksuttoman lainatarjoukset Pienlainat.fi palvelun kautta. Yksi lainahakemus tavoittaa hetkessä kymmeniä lainantarjoajia.

Mistä tiedän, mikä on paras laina?

Lainatarjouksissa on nähtävillä lainan kulut kuten esimerkiksi lainan todellinen vuosikorko, joka kertoo, kuinka kalliista lainasta on kyse. Lainan todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainaan liittyvät korot ja muut kulut, joten mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse. Paras laina on tietenkin laina, jossa on edullinen lainan korko, joten vertaile lainatarjoukset tarkoin.

Miksi paras laina kannattaa hakea Pienlainat.fi palvelusta?

Pienlainat.fi on kotimainen ja täysin maksuton palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 - 60 000 euroa. Olemme toimineet Suomen lainamarkkinoilla vertailupalveluna jo vuodesta 2011 saakka, joten olemme olleet mukana tuhansissa lainaratkaisuissa.

Tutustu tarkemmin Suomen suosituimpiin luotonmyöntäjiin: