Löydä paras laina minuutissa

Aloita parhaan lainan etsiminen alla olevista lainapalveluista.

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 60.000 euroon asti. Pankkien ja muiden lainapalveluiden vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jätä vain yksi maksuton lainahakemus VertaaLainaa.fi palveluun ja he hoitavat loput. Sinä saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoukset saat yleensä alle kahdessa minuutissa. Tutustu tähän todella suosittuun palveluun ja pyydä omat lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään!

VarmaLaina.fi on palvelu josta löytyy varmaa lainaa jokaiselle täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. VarmaLaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voit kilpailuttaa minkä tahansa vakuudettoman lainan jopa 60.000 euroon asti. Palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri luotonmyöntäjää, joista valtaosa on perinteisiä pankkeja. Tutustu palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta!

Omalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalaina.fi palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60.000 euroon asti. Omalaina kilpailuttaa kaikkien asiakkaittensa lainahakemukset yli 30 eri lainapalvelun kesken, joista suurin osa on tunnettuja kotimaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia pankkeja. Palvelun kautta voit siis pyytää lainatarjoukset samaan aikaan pankeilta, kuten: Aktia, POP Pankki, Bank Norwegian, Svea Bank, Resurs Bank, Instabank, Bigbank, Komplett Bank ja Nordax Bank + monelta muulta. Jätä oma lainahakemus jo tänään!

LeijonaLaina.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu. LeijonaLaina.fi palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. LeijonaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemukselle jopa yli 30+ pankkia ja muuta rahalaitosta. Aloita lainojen kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa!

Bank Norwegian on varmasti tuttu pankki monelle meistä. Bank Norwegian laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2016 ja on noussut yhdeksi netin suosituimmista lainapalveluista. Suuri suosio johtuu varmasti siitä, että Bank Norwegian on ihan oikea pankki joka myöntää varsin edullista pankkilainaa. Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Bank Norwegian myöntää myös suosittua yhdistelylainaa, jolla voi yhdistää useat pienet lainat ja osamaksut yhdeksi pankkilainaksi. Lainatarjousta voi pyytää kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen. Lue lisää!

Varmasti jokainen meistä on nähnyt TV:ssä Rahalaitoksen mainoksen, jossa kaunis nainen (Katariina Orimus) kertoo miten lainat kannattaa kilpailuttaa Rahalaitoksella. Ja tottahan tuo on. Rahalaitos on yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Rahalaitos välittää myös ainoana välittäjänä Suomessa lainoja jopa 70.000 euroon asti. Jos sinä haluat kilpailuttaa lainan netissä, kannattaa silloin kokeilla Rahalaitoksen maksutonta palvelua. Saat sieltä lainapäätöksen heti ja rahat tilille vielä saman päivän aikana.

LainanKilpailuttaja.fi on uusi kotimainen palvelu, jossa voi kilpailuttaa uuden tai vanhan lainan täysin veloituksetta. Kilpailuta laina LainanKilpailuttaja.fi palvelussa, niin tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta rahalaitosta. LainanKilpailuttaja.fi palvelusta voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Palvelussa voit myös yhdistää useat pienet lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. LainanKilpailuttaja.fi palvelu on täysin maksuton ja 100 % kotimainen palvelu.

Axolaina.fi on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan muun muassa usealla norjalaisella pankilla. Tavoitat siis yhdellä hakemuksella useita tunnettuja norjassa toimivia pankkeja, kuten: Bank Norwegian, Instabank, Lea Bank ja Komplett Bank. Näiden lisäksi Axolaina kilpailuttaa lainahakemukset monella tunnetulla kotimaisella rahalaitoksella. Lainatarjousten pyytäminen Axolainan palvelusta on helppoa ja nopeaa. Pyydä omat lainatarjoukset ilmaiseksi jo tänään!

POP Pankin vakuudeton kulutusluotto on suuruudeltaan 2000 - 20 000 euroa. Lainaan saa maksuaikaa 1 - 10 vuotta, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Myönteisen lainapäätöksen saatuaan asiakas saa käyttää kulutusluoton tarvitsemiinsa hankintoihin tai vaikka kodin remonttiin. POP Pankki on toiminut lainasektorilla jo vuosien ajan ja on tunnettu luotettavuudestaan ja vakavaraisuudestaan.

ArkadiaRahoitus on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Kun sinä tarvitset edullista lainaa ja haluat kilpailuttaa sen huolellisesti, voit pyytää ArkadiaRahoitusta tekemään sen puolestasi. Kun jätät yhden lainahakemuksen ArkadiaRahoitukselle, he kilpailuttavat sen puolestasi noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Lopputuloksena saat aina useita valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia.

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla. Aivan kuten Bank Norwegian, myös Komplett Bank toimii Suomessa ainoastaan verkkopankkina. Näin ollen heidän omat kiinteät kustannukset ovat varsin pienet, jonka vuoksi he pystyvät myöntämään selkeästi edullisempaa lainaa, kuin moni heidän kilpailijoistaan. Lainatuote jota Komplett Bank myöntää on jatkuva joustoluotto, ilman kiinteää maksuaikaa. Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50.000 euroa ja maksuajan saa käytännössä päättää itse. Pyydä ilmainen lainatarjous Komplett Bank pankista jo tänään.

Fellow Pankki on Suomalainen pankki josta voi hakea todelle kilpailukykyistä lainaa netissä. Lainasummat joita Fellow Pankki tarjoaa ovat 1000 - 30.000 euroa ja maksuaika 1 - 15 vuotta. Fellow Pankin pankkilainan korko on aina yksilöllinen, joten sinun tulee pyytää oma henkilökohtainen lainatarjous nähdäksesi oman korkotasosi. Tutustu tarkemmin Fellow Pankin toimintaan ja kilpailuta laina myös heidän palvelussa.

Resurs Bank pankkilainaa voi hakea oman lainatarpeensa mukaan 1000 - 50.000 euroa. Lainasumman sekä laina-ajan asiakas saa päättää sen mukaan millainen lainatarve hänellä on sekä millainen laina-aika sopii hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Lainan takaisinmaksuaika on 1 - 12 vuotta eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

FiksuLaina on nimensä mukaan fiksumpi tapa hoitaa laina-asiat. Kun sinä tarvitset lainaa, voit jättää sen kilpailuttamisen kokonaan FiksuLainan hoidettavaksi. Palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. FiksuLaina toimii yhteistyössä kymmenien tunnettujen pankkien kesken, joten tulet aina saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. FiksuLainan kautta lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään. Pyydä omat lainatarjoukset vaikka heti!

Zmarta.fi on suosittu lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Zmarta on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo useita vuosia ja on ollut mukana kymmenissätuhansissa lainaratkaisuissa. Lainojen vertailu ja lainapalveluiden kilpailuttaminen palvelun avulla on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa ja maksuajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Hakemalla lainaa Zmartan palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on Zmarta.fi palvelun avulla helppoa. Kilpailuta oma laina Zmartan palvelussa vaikka heti, se ei vie kuin minuutin.

Bigbank on verkossa toimiva pankki josta voi hakea varsin edullista pankkilainaa. Bigbank myöntää pankkilainaa kiinteällä korolla alkaen 5,9%. Netin kautta haetun pankkilainan ei siis tarvitse olla kallis, vaan myös aidosti edullista lainaa on saatavilla. Bigbank pankin pankkilaina on kilpailukykyinen ja turvallinen vaihtoehto, sillä Bigbank antaa jokaiseen lainaan täyden 60 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on 60 päivän ajan täysi palautusoikeus ilman mitään lisäkuluja.

VertaaPankkeja.fi on kotimainen pankkilainojen kilpailutuspalvelu, josta saa yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset. Käyttämällä palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. VertaaPankkeja.fi palvelun välityksellä yksi lainahakemus tavoittaa noin 25 pankkia, joten jos yhden hakemuksen täyttäminen vie noin 10 minuuttia, veisi 25 lainahakemuksen täyttäminen reilusti yli 4 tuntia. Palvelun avulla säästät siis merkittävästi omaa aikaasi. Lainaa voi hakea 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Pyydä omat ilmaiset lainatarjoukset jo tänään.

Lea Bank on norjalainen pankki, joka toimii Suomessa vain verkkopankkina. Lea Bankin lainatuote on 1000 - 50 000 euron suuruinen vakuudeton pankkilaina. Lea Bankin pankkilainaan voi valita 1 - 15 vuoden maksuajan. Kuluiltaan ja koroiltaan Lea Bank on varsin kilpailukykyinen pankki. Pyydä lainatarjous Lea Bank pankista ja vertaa sitä muiden norjalaisten pankkien lainatarjouksiin.

Avida Finans pankin lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan myöntää 2000 - 50.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Avida Finans AB toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Avidan lainapalvelun kautta voi hakea uutta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Lue lisää ja kilpailuta Avidan pankkilaina vaivattomasti verkossa.

Collector Bank on tuttu pankki monelle meille. Collector Bank tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Collector Bankin ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea 2000 - 25.000 euroa. Maksuaikaa Collector Bank antaa 2 - 10 vuotta. Lue lisää Collector Bankin palveluista ja toiminnasta. Kerromme myös miten voit helposti kilpailuttaa Collector Bankin netissä.

Instabank on uusi pankki Suomen jatkuvasti kasvavilla lainamarkkinoilla. Instabank on Norjalainen pankki joka on nyt aloittanut toimintansa myös Suomessa. Instabank tarjoaa asiakkailleen varsin monipuolisia lainoja ja palveluita, kuten esimerkiksi mahdollisuuden niin moneen lyhennysvapaaseen kuukauteen kuin haluat. Voit esimerkiksi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen tai yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Lue lisää ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Halino myöntää lainaa kaikille 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Halino myöntää kertaluontoista pienlainaa ja kulutusluottoa summille 500 - 6000 euroa ja antaa sille maksuaikaa 1 - 5 vuotta. Kun kilpailutat lainasi Halinon lainapalvelussa, saat heiltä lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen arkea helpottavia rahoitusratkaisuja. MyLender tarjoaa kilpailukykyistä lainaa jopa 30.000 euroon asti. Kilpailuta lainasi myös MyLenderillä ja vertaa lainatarjouksia - Näin saat selville mistä löytyy netin halvin laina. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii useammassa maassa kuten: Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa.Nordax Bank on laajentanut toimintaansa myös Suomeen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa heti jopa 60.000 euroa. Maksuaika lainalle on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Nordax Bank kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin ja he toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, kuten muut Ruotsin pankit.

Fixura.fi on kiistatta Suomen tunnetuin vertaislainapalvelu, jonka kautta voi hakea lainaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sijaan muilta yksityisiltä ihmisiltä. Palvelusta tekee erikoisen myös se, että siellä lainaehdot sanelee lainanhakija, eikä suinkaan lainanmyöntäjä. Fixura.fi palvelusta voi hakea todella edullista lainaa, sillä lainan myöntää muut tavalliset ihmiset, jotka haluavat sijoittaa rahojaan vertaislainoihin. Lainasummat joita palvelusta voi hakea ovat 1000 - 20.000 euroa, maksuajan voi valita väliltä 2 - 5 vuotta.

Paras laina löytyy vertailemalla lainatarjoukset

Omaan lainatarpeeseen sopivan lainan löytäminen voi olla haastavaa.

Ensinnäkin täytyisi osata etsiä oikeanlaista lainaa sekä tietää vielä, mistä lainan ottaa ettei epähuomioissa joudu maksamaan lainasta liian korkeaa korkoa.

Aikaisemmin verkossa toimi satoja eri lainantarjoajia, mutta viimeisten vuosien mittaan lainapalveluiden määrä on pienentynyt. Netin kautta voi nykyään saada hyvin monenlaista lainaa ihan perinteisestä kulutusluotosta jopa pankkilainaa. Kuluttajan näkökulmasta parhaan lainan löytäminen ei ole ihan yksinkertainen juttu, koska pelkkä yksittäinen lainatarjous verkosta haettuna ei välttämättä kerro lainanhakijalle mitään. Miten kuluttaja voi arvioida onko kyseessä edullinen laina, jos vertailukohtaa ei ole? Vastaus kysymykseen on, että ei mitenkään. Tästä syystä on hyvin tärkeää, että ennen lainapäätöstä vertaillaan mahdollisimman monta lainaa keskenään.

Näin löydät itsellesi parhaan lainan:

  • Täytä maksuton lainahakemus
  • Odota lainatarjouksia
  • Valitse paras laina useiden lainatarjousten joukosta

Aloita parhaan lainan etsiminen pyytämällä ylläolevalla lainahakemuksella maksuttomat lainatarjoukset. Hakemuksen täyttämisen jälkeen kilpailutamme lainan useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden kesken vain muutamassa minuutissa. Ensimmäiset lainatarjoukset saat nopeasti vertailtavaksi ja pääset valitsemaan itsellesi sopivan, parhaan koron lainan.

Lainan kilpailuttamisen kautta sinun on helppo vertailla lainatarjouksia muun muassa lainanehtojen mukaan ja lainan koron perusteella. Parhaan lainan tunnistaa siitä, että lainan todellinen vuosikorko on pieni sekä lainan ehdot ovat omaan tilanteeseen sopivat. Esimerkiksi lainassa on mahdollista pitää tarvittaessa maksuvapaa kuukausi tai lainan eräpäivää voi tarpeen tullen muuttaa. Lainan kuukausierän tulee myös olla omaa talouteen sopiva sekä lainasumman riittävä.

Hyvin todennäköisesti tulet löytämään parhaan lainatarjouksen palvelumme kautta, mutta halutessasi voit tutustua myös muihin palveluihin kuten Fiksulaina.fi, josta löytyy fiksu lainaratkaisu moneen lainan tarpeeseen.

 

Mikä on paras laina?

Parhaan lainan tunnistaa kolmesta tekijästä; lainan korko on alhainen, lainan ehdot ovat joustavat ja mukautuvat elämäntilanteisiin ja laina on sinun tarpeisiisi sopiva.

Lainan korko – Kun etsitään parasta lainaa halutaan löytää laina, jonka korko ja kulut ovat mahdollisimman alhaiset. Helpoin ja nopein tapa selvittää, mistä löytyy edullisin laina on kilpailuttaa laina pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailuttamisen myötä löytyy varmuudella parhaan koron laina.

Lainaehdot – Lainan valintaan vaikuttaa myös, millaiset ehdot lainaan saadaan. Lainan takaisinmaksuun toivotaan maksu- tai lyhennysvapaan pitämistä tarvittaessa sekä eräpäivän siirtoa, jos myöhemmin palkan maksupäivä muuttuu.

Lainatuote – Lainatyyppi vaikuttaa myös ratkaisevasti lainapäätökseen. Jos tarkoituksena on hankkia jokin kalliimpi tuote kertamaksulla tai suunnitteilla on esimeriksi keittiöremontti, halutaan lainan olevan kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto. Jos taas tarvitset lainaa silloin tällöin ja haluat nostaa lainaa tarvitsemasi summan tilille, on sinulle paras laina joustoluotto.

 

Paras laina ilman vakuuksia tai takausta

Hyvin usein parhaaksi lainaksi valitaan laina ilman vakuuksia tai takausta.

Tämä siitä syystä, että lainaprosessi on vakuudellista lainaa nopeampi. Moni ei myöskään halua sen tarkemmin selvittää kenellekään ulkopuoliselle, miksi lainaa hakee tai mihin sen käyttää. Myöskään omia tietojaan ei tarvitse jakaa, kun lainan hakee yksin.

Jos lähipiiristä löytyy luotettava rinnakkaishakija, laina toki kannattaa hakea yhdessä toisen henkilön kanssa. Lainan haku on lainantarjoajalle näin riskittömämpi, jolloin lainaa saa enemmän, paremmilla lainaehdoilla.

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, joista jokainen myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takausta. Ellei palvelumme kautta löydy parasta lainaa, voit myös kilpailuttaa lainan jossain muussa palvelussa.

Palveluumme on valittu palvelut, joiden on katsottu palvelevan parhaiten lainanhakijoiden tarpeita.

Palvelumme TOP 10 lainat on valikoitu sen mukaan, että:

  • Lainan korko ja kulut olisivat mahdollisimman kilpailukykyiset
  • Lainaa varten ei tarvitsisi hankkia henkilötakausta tai vakuuksia
  • Yksi hakemus tavoittaisi useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä
  • Parhaan lainan löytäminen olisi hakijalle helppoa
  • Lainapalvelut ovat kotimaisia

Usein kysytyt kysymykset:

Kuinka nopeasti paras laina löytyy?

Kun käytät palveluamme parhaan lainan löytämiseen tavoitat jopa 5 minuutissa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat lainaa antamillasi ehdoilla.

Miten paras laina löytyy?

Paras laina löytyy lainatarjouksia vertailemalla, joten pyydä maksuttoman lainatarjoukset Pienlainat.fi palvelun kautta. Yksi lainahakemus tavoittaa hetkessä kymmeniä lainantarjoajia.

Mistä tiedän, mikä on paras laina?

Lainatarjouksissa on nähtävillä lainan kulut kuten esimerkiksi lainan todellinen vuosikorko, joka kertoo, kuinka kalliista lainasta on kyse. Lainan todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainaan liittyvät korot ja muut kulut, joten mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse. Paras laina on tietenkin laina, jossa on edullinen lainan korko, joten vertaile lainatarjoukset tarkoin.

Miksi paras laina kannattaa hakea Pienlainat.fi palvelusta?

Pienlainat.fi on kotimainen ja täysin maksuton palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 - 60 000 euroa. Olemme toimineet Suomen lainamarkkinoilla vertailupalveluna jo vuodesta 2011 saakka, joten olemme olleet mukana tuhansissa lainaratkaisuissa.

Pienlainat.fi
Logo