Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Mietitkö että, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Moni miettii sitä että mikä pankki myöntää helpoiten lainaa. Saamme toimitukseemme lukuisia kysymyksiä viikoittain, jotka koskevat juuri tätä asiaa.

Helppoa lainan hakemista voidaan kuitenkin lähestyä kahdesta eri näkökulmasta:

  1. Mikä pankki myöntää lainaa helpoin ja vaatimattomin perustein?
  2. Mikä on pankki tai palvelu tekee lainan hakemisesta helppoa?

Toki edellä olevat asiat riippuvat täysin lainanhakijasta ja siitä, mihin tarkoitukseen lainaa on hakemassa.

 

Netistäkään ei saa enää lainaa helposti

Vielä muutama vuosi sitten netissä toimi lukuisia pikalainapalveluita, joista myönnettiin lainaa todella helposti.

Osa näistä palveluista ei vaatinut edes tulotodistusta, vaan lainaa myönnettiin ilman että lainanhakijan olisi tarvinnut toimittaa mitään liitteitä.

Onneksi vuoden 2019 syksyllä suomessakin kiristettiin vakuudettomien lainojen korkokattoa.

Tämä korkokaton laskeminen 20 %:iin poisti markkinoilta kaikki niin sanotut roskalainat ja niiden tilalle saatiin lukuisia vakavaraisia pankkeja.

Nykyään netistä ei saa lainaa ellei pysty todistamaan omaa maksukykyään. Jokaiselta lainanhakijalta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja.

Aiheesta lisää Oikeusministeriön sivuilla – kulutusluottojen enimmäiskorkoon ja markkinointiin määräaikaisia tiukennuksia.

 

Lainan hakeminen on nyt helpompaa kuin koskaan

Jos miettii sitä, että ”mikä pankki myöntää helpoiten lainaa” – toisesta näkökulmasta, eli siitä miten lainan voi hakea mahdollisimman helposti, voidaan todeta että nykyään se on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Nykyään pankkien kilpailuttaminen onnistuu vain muutamassa minuutissa. Voit esimerkiksi jättää oman lainatarjous pyyntösi meidän palveluumme, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Kun vielä muutama vuosi sitten lainatarjouksia täytyi pyytää yhdestä pankista kerrallaan, tavoittaa nykyään lukuisia pankkeja yhdellä hakemuksella.

 

Mitkä pankit voin kilpailuttaa netissä?

Voit halutessasi käyttää meidän maksutonta palveluamme pankkien kilpailuttamiseen.

Palvelumme kautta lainahakemuksesi kilpailutetaan lukuisten tunnettujen pankkien, kuten: Aktia, Nordea, POP Pankki, Bank Norwegian, Instabank, Resurs Bank ja Nordax Bank + monen muun pankin kesken.

Täytettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi. Jos saamasi lainapäätös on hyväksytty, saat useita lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa.

 

Saako lainaa netistä helpommin, kuin kivijalkapankista?

Yleinen myytti on se, että kun hakee lainaa netistä, niin se myönnettäisiin helpommin.

Tosiasia on kuitenkin se, että pankeilla on täysin samat kriteerit ja ehdot, tuli lainahakemus sitten pankin konttorista tai netistä.

Ainut etu jonka saat hakemalla lainaa netistä, on se, että silloin sinun mahdollisuutesi saada hyväksytty laina jostain palvelusta on parempi, sillä hakemuksesi tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.