Lainojen yhdistäminen - Yhdistä lainat ja säästä

Aloita lainojen yhdistäminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset
Tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämän välityspalkkion suuruus vaikuttaa lainapalveluiden esittelyjärjestykseen.


Aloita lainojen yhdistäminen jo tänään

Lainojen yhdistäminen on viime syksyn myötä ollut selvässä kasvussa. Selkeän kasvun taustalla on syksyllä voimaan astunut vakuudettomia lainoja koskeva lakiuudistus. Lainan nimellinen vuosikorko ei saa nousta yli 20 prosentin ja lainan muut kulut saavat olla vuodessa korkeintaan 150 euroa.

Ennen lakimuutosta otettuihin lainoihin korkouudistus ei tule automaattisesti, vaan asianosaisen tulee hakea uutta lainaa. Kun uutta lainaa haetaan edullisemmalla korolla, halutaan samalla yhdistää jo kaikki olemassa olevat lainat yhteen. Näin säästö on huomattava.

Alla olevasta lainapalvelulistauksesta löydät useita lainantarjoajia, jotka auttavat hakijaa yhdistämään lainansa yhteen selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen.

Lainasumma:
  • Suodatus:
  • Paras arvostelu
  • Suosittelemme
  • Yksi hakemus, monta lainatarjousta
  • Alin ikäraja
20 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttp://go.axolaina.fi/aff_c?offer_id=286&aff_id=1474&aff_sub=Pienlainat.fi&url_id=368https://www.pienlainat.fi/axolaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.pienlainat.fi/lainaan/varmalaina.phphttps://www.pienlainat.fi/varmalaina-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.pienlainat.fi/vertaalainaa-fi/https://www.pienlainat.fi/vertaalainaa-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottayearschecked €https://www.fiksulaina.fi/https://www.pienlainat.fi/fiksulaina-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.pienlainat.fi/rahoitu/https://www.pienlainat.fi/rahoitu/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottacheckedyearshttps://www.pienlainat.fi/lainaan/omalaina.phphttps://www.pienlainat.fi/omalaina-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.pienlainat.fi/lainaan/lainankilpailuttaja.phphttps://www.pienlainat.fi/lainankilpailuttaja-fi/checked
18 vuotta%1 - 10 vuottachecked €yearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/pop-pankki/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/lainaan/bank-norwegian.phphttps://www.pienlainat.fi/bank-norwegian/checked
22 vuotta%3 - 54 kkyearschecked €https://www.pienlainat.fi/lainaan/ferratum.phphttps://www.pienlainat.fi/ferratum/
20 vuotta%2 - 7 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/fellow-finance/
23 vuotta%1 - 12 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/resurs-bank/checked
20 vuotta%2 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/collector/
23 vuotta%Ei kiinteää maksuaikaayearschecked €https://www.pienlainat.fi/lainaan/komplett-bank.phphttps://www.pienlainat.fi/komplett-bank/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/nordax-bank/checked
23 vuotta%3 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/instabank-fi/checked
18 vuotta%1 - 20 vuottachecked €checkedyearschecked €https://www.lainalaskuri.fi/https://www.pienlainat.fi/lainalaskuri-fi/checked
22 vuotta%2 - 8 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/credento/
22 vuotta%2 - 6 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/gf-money/
18 vuotta%1 - 7 vuottachecked €yearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/saldo/
24 vuotta%2 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/kaarna/
22 vuotta%1 - 8 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/halino/checked
24 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/avida/checked
23 vuotta%1 - 15 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/brabank/checked
20 vuotta%3 - 36 kkyearshttps://www.pienlainat.fi/lainaan/euroloan.phphttps://www.pienlainat.fi/euroloan/
22 vuotta%6 - 120 kkyearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/bigbank/checked
20 vuotta%3 - 34 kkyearshttps://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/lainasto-fi-kulutusluotto/
20 vuotta%3 - 7 vuottayearshttps://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/laina-fi/
20 vuotta%2 - 10 vuottayearshttps://www.pienlainat.fi/lainaan/credigo.phphttps://www.pienlainat.fi/credigo/
20 vuotta%3 - 7 vuottayearschecked €https://www.pienlainat.fi/hae-lainaa/https://www.pienlainat.fi/risicum/
20 vuotta%1 - 15 vuottayearshttps://www.lainaajokaiselle.fi/https://www.pienlainat.fi/lainaajokaiselle-fi/checked
20 vuotta%1 - 15 vuottacheckedyearshttps://www.pienlainat.fi/lainaan/fiksurahoitus.phphttps://www.pienlainat.fi/fiksurahoitus/checked
Näytä lisää tuloksia

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Lainojen yhdistämisestä on monenlaista hyötyä.

Aikaisemmin lainojen yhdistäminen jäi kuluttajalta siitä kiinni, että se koettiin liian monimutkaisesti ja aikaa vieväksi prosessiksi. Näin ei kuitenkaan enää ole, koska nykyään lainojen yhdistämiseen löytyy useita siihen erikoistuneita palveluita.

Palvelumme auttaa yhdistämään useat lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen, jolloin lainanmaksajalta poistuu monen lainan aiheuttamat päällekkäiset lainanhoitokulut sekä laskutuslisät yms. Lainojen yhdistäminen on myös monen mielestä selkeyttänyt heidän taloudenpitoa, koska aikaisemmin lainoissa saattoi olla eri eräpäivät mikä toisinaan aiheutti sekaannusta ja pahimmassa tapauksessa jopa lisää kuluja lainan maksumuistutusten muodossa.

Lainojen yhdistämiseen erikoistunut palvelumme kilpailuttaa hakijan jättämän lainahakemuksen automaattisesti jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä, jotka tarjoavat yksityishenkilöille yhdistelylainaa. Omien lainojen yhteenlasketun summan kilpailuttaminen usean lainantarjoajan välillä auttaa löytämään lainamarkkinoiden edullisimman lainan samassa ajassa kuin jos olisit täytellyt itse muutaman lainahakemuksen.

Lue lisää lainojen yhdistämisestä Vertaalainaa.fi palvelusta.

 

Monet eri lainat voi yhdistää

Monet lainojen yhdistämisestä kiinnostuneet henkilöt miettivät usein mitkä lainat on mahdollista yhdistää? Vastaus on, että kaikki! Oikeastaan ainoa rajoite on haettavan lainan määrä. Lainoja voi yhdistää netistä löytyvien lainantarjoajien kautta aina 60.000 euroon saakka.

Esimerkki: Lainojen yhdistämisestä kiinnostuneella henkilöllä on 500 euron pikavippi. Lisäksi hänellä on Visaa maksamatta 1300 euroa ja osamaksua sohvasta maksamatta vielä 400 euroa. Henkilö on myös ottanut vuonna 2018 kulutusluottoa 10.000 euroa ja sitä on maksamatta 8800 euroa. Henkilöllä on velkaa yhteensä: 11 000 euroa.

Kyseessä oleva henkilö voi hyvin hakea uutta lainaa tuon 11 000 euroa ( toki myös enemmän, jos haluaa). Myönteisen lainapäätöksen jälkeen hän voi maksaa halutessaan kaikki vanhat korkeakorkoisemmat lainat pois. Jatkossa hän lyhentäisi yhtä lainaa.

 

Mistä saan apua, jos lainojen yhdistäminen ei onnistu?

Syksyn 2019 lakimuutos määräsi vakuudettomille lainoille 20 % korkokaton. Tämä johti myös siihen että suuri osa kuluttajista ei enää saanut lainaa mistään.

Myös yhdistelylainojen saaminen vaikeutui, sillä pankit eivät voi ottaa asiakkaakseen henkilöitä, joiden luottotappioriski on niin suuri että 20 % korkokatto ei enää kata luottotappioiden määrää.

Henkilöt jotka eivät saa yhdistelylainaa pankista, voivat hakea apua omaan tilanteeseensa esimerkiksi Takuusäätiöltä.

 

Onko lainojen yhdistäminen aina oikea ratkaisu?

Lainojen yhdistäminen ei poista velkoja, eikä niitä ongelmia jotka ovat johtaneet siihen tilanteeseen jossa rahat eivät riitä lainojen maksamiseen.

Lainojen yhdistely ei siis ole automaattisesti ratkaisu ongelmaan, vaan ennemminkin helpotus ja ratkaisu useasta lainasta selviämiseen.

Jos yhdistettäviä lainoja on liian monta, voi hyvinkin olla että yksikään pankki ei halua myöntää yhdistelylainaa, sillä se olisi liian suuri laina yhdelle henkilölle.

Jos yhdistettävien lainojen kulut ja korot ovat maltilliset, ei lainojen yhdistäminen silloin välttämättä pienennä lainojen kuluja. Tällöin kannattaakin olla yhteydessä velkojaan ja neuvotella maksuajan pidentämisestä tai maksusuunnitelman muutoksesta.

Lue myös: Kilpailu- ja kuluttajavirasto – Maksujärjestelyt

 

Usein kysytyt kysymykset lainojen yhdistämisestä:

Mitkä ovat lainanhakuehdot lainojen yhdistämisessä?

Jokaisella yhdistelylainaa tarjoava pankilla ja rahoitusyhtiöllä on hieman erilaiset lainanhakuvaatimukset, mutta yleisesti voidaan sanoa, että hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat, hyvin hoidetut luottotiedot.

Kuinka paljon voin hakea yhdistelylainaa?

Lainojen yhdistäminen onnistuu lainasummille 100 - 60.000 euroa. Uuden lainan takaisinmaksuaika riippuu haetusta lainasummasta ja on väliltä 1 - 20 vuotta.

Mitkä lainat voin yhdistää?

Periaatteessa mitkä tahansa. Lainojen yhdistäminen onnistuu, jos sinulla on esimerkiksi pikavippi, luottokorttivelkaa, osamaksuja maksamatta tai vaikka jokin kulutusluotto.

Miksi lainat kannattaa yhdistää?

Lainojen yhdistämisestä on monenlaista hyötyä. Yhdistämällä lainat pääset mm. eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä lainanhoitokustannuksista ja lainat yhdistämällä oman talouden hallinta on selkeämpää. Lainojen yhdistäminen tuo pidemmällä aikavälillä selvää säästöä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.