Lainaa netistä

Pienlainat.fi palvelu on oikea paikka niille, jotka ovat hakemassa lainaa netistä.

Pienlainat.fi on täysin kotimainen lainavertailupalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2012 alkaen. Olemme täysin maksuton lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu, jota voi käyttää kuka tahansa täysi-ikäinen.

Tavoitat kauttamme Suomen suosituimpia pankkeja ja rahalaitoksia, joista voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti. Tämän takaa laaja yhteistyömme useiden kotimaisten pankkien sekä Suomessa toimivien luotettavien rahoitusyhtiöiden kanssa.

Tutustu alta suosituimpiin lainapalveluihin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista.

Fixura.fi on kiistatta Suomen tunnetuin vertaislainapalvelu, jonka kautta voi hakea lainaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sijaan muilta yksityisiltä ihmisiltä. Palvelusta tekee erikoisen myös se, että siellä lainaehdot sanelee lainanhakija, eikä suinkaan lainanmyöntäjä. Fixura.fi palvelusta voi hakea todella edullista lainaa, sillä lainan myöntää muut tavalliset ihmiset, jotka haluavat sijoittaa rahojaan vertaislainoihin. Lainasummat joita palvelusta voi hakea ovat 1000 - 20.000 euroa, maksuajan voi valita väliltä 2 - 5 vuotta.

FiksuLaina on nimensä mukaan fiksumpi tapa hoitaa laina-asiat. Kun sinä tarvitset lainaa, voit jättää sen kilpailuttamisen kokonaan FiksuLainan hoidettavaksi. Palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. FiksuLaina toimii yhteistyössä kymmenien tunnettujen pankkien kesken, joten tulet aina saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. FiksuLainan kautta lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään. Pyydä omat lainatarjoukset vaikka heti!

VarmaLaina.fi on palvelu josta löytyy varmaa lainaa jokaiselle täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. VarmaLaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voit kilpailuttaa minkä tahansa vakuudettoman lainan jopa 60.000 euroon asti. Palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri luotonmyöntäjää, joista valtaosa on perinteisiä pankkeja. Tutustu palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta!

Axolaina.fi on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan muun muassa usealla norjalaisella pankilla. Tavoitat siis yhdellä hakemuksella useita tunnettuja norjassa toimivia pankkeja, kuten: Bank Norwegian, Instabank, Lea Bank ja Komplett Bank. Näiden lisäksi Axolaina kilpailuttaa lainahakemukset monella tunnetulla kotimaisella rahalaitoksella. Lainatarjousten pyytäminen Axolainan palvelusta on helppoa ja nopeaa. Pyydä omat lainatarjoukset ilmaiseksi jo tänään!

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen arkea helpottavia rahoitusratkaisuja. MyLender tarjoaa kilpailukykyistä lainaa jopa 30.000 euroon asti. Kilpailuta lainasi myös MyLenderillä ja vertaa lainatarjouksia - Näin saat selville mistä löytyy netin halvin laina. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 60.000 euroon asti. Pankkien ja muiden lainapalveluiden vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jätä vain yksi maksuton lainahakemus VertaaLainaa.fi palveluun ja he hoitavat loput. Sinä saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoukset saat yleensä alle kahdessa minuutissa. Tutustu tähän todella suosittuun palveluun ja pyydä omat lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään!

Collector Bank on tuttu pankki monelle meille. Collector Bank tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Collector Bankin ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea 2000 - 25.000 euroa. Maksuaikaa Collector Bank antaa 2 - 10 vuotta. Lue lisää Collector Bankin palveluista ja toiminnasta. Kerromme myös miten voit helposti kilpailuttaa Collector Bankin netissä.

Fellow Pankki on Suomalainen pankki josta voi hakea todelle kilpailukykyistä lainaa netissä. Lainasummat joita Fellow Pankki tarjoaa ovat 1000 - 30.000 euroa ja maksuaika 1 - 15 vuotta. Fellow Pankin pankkilainan korko on aina yksilöllinen, joten sinun tulee pyytää oma henkilökohtainen lainatarjous nähdäksesi oman korkotasosi. Tutustu tarkemmin Fellow Pankin toimintaan ja kilpailuta laina myös heidän palvelussa.

Bank Norwegian on varmasti tuttu pankki monelle meistä. Bank Norwegian laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2016 ja on noussut yhdeksi netin suosituimmista lainapalveluista. Suuri suosio johtuu varmasti siitä, että Bank Norwegian on ihan oikea pankki joka myöntää varsin edullista pankkilainaa. Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Bank Norwegian myöntää myös suosittua yhdistelylainaa, jolla voi yhdistää useat pienet lainat ja osamaksut yhdeksi pankkilainaksi. Lainatarjousta voi pyytää kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen. Lue lisää!

Bigbank on verkossa toimiva pankki josta voi hakea varsin edullista pankkilainaa. Bigbank myöntää pankkilainaa kiinteällä korolla alkaen 5,9%. Netin kautta haetun pankkilainan ei siis tarvitse olla kallis, vaan myös aidosti edullista lainaa on saatavilla. Bigbank pankin pankkilaina on kilpailukykyinen ja turvallinen vaihtoehto, sillä Bigbank antaa jokaiseen lainaan täyden 60 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on 60 päivän ajan täysi palautusoikeus ilman mitään lisäkuluja.

Lea Bank on norjalainen pankki, joka toimii Suomessa vain verkkopankkina. Lea Bankin lainatuote on 1000 - 50 000 euron suuruinen vakuudeton pankkilaina. Lea Bankin pankkilainaan voi valita 1 - 15 vuoden maksuajan. Kuluiltaan ja koroiltaan Lea Bank on varsin kilpailukykyinen pankki. Pyydä lainatarjous Lea Bank pankista ja vertaa sitä muiden norjalaisten pankkien lainatarjouksiin.

Zmarta.fi on suosittu lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Zmarta on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo useita vuosia ja on ollut mukana kymmenissätuhansissa lainaratkaisuissa. Lainojen vertailu ja lainapalveluiden kilpailuttaminen palvelun avulla on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa ja maksuajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Hakemalla lainaa Zmartan palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on Zmarta.fi palvelun avulla helppoa. Kilpailuta oma laina Zmartan palvelussa vaikka heti, se ei vie kuin minuutin.

VertaaPankkeja.fi on kotimainen pankkilainojen kilpailutuspalvelu, josta saa yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset. Käyttämällä palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. VertaaPankkeja.fi palvelun välityksellä yksi lainahakemus tavoittaa noin 25 pankkia, joten jos yhden hakemuksen täyttäminen vie noin 10 minuuttia, veisi 25 lainahakemuksen täyttäminen reilusti yli 4 tuntia. Palvelun avulla säästät siis merkittävästi omaa aikaasi. Lainaa voi hakea 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Pyydä omat ilmaiset lainatarjoukset jo tänään.

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii useammassa maassa kuten: Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa.Nordax Bank on laajentanut toimintaansa myös Suomeen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa heti jopa 60.000 euroa. Maksuaika lainalle on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Nordax Bank kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin ja he toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, kuten muut Ruotsin pankit.

Instabank on uusi pankki Suomen jatkuvasti kasvavilla lainamarkkinoilla. Instabank on Norjalainen pankki joka on nyt aloittanut toimintansa myös Suomessa. Instabank tarjoaa asiakkailleen varsin monipuolisia lainoja ja palveluita, kuten esimerkiksi mahdollisuuden niin moneen lyhennysvapaaseen kuukauteen kuin haluat. Voit esimerkiksi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen tai yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Lue lisää ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla. Aivan kuten Bank Norwegian, myös Komplett Bank toimii Suomessa ainoastaan verkkopankkina. Näin ollen heidän omat kiinteät kustannukset ovat varsin pienet, jonka vuoksi he pystyvät myöntämään selkeästi edullisempaa lainaa, kuin moni heidän kilpailijoistaan. Lainatuote jota Komplett Bank myöntää on jatkuva joustoluotto, ilman kiinteää maksuaikaa. Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50.000 euroa ja maksuajan saa käytännössä päättää itse. Pyydä ilmainen lainatarjous Komplett Bank pankista jo tänään.

LainanKilpailuttaja.fi on uusi kotimainen palvelu, jossa voi kilpailuttaa uuden tai vanhan lainan täysin veloituksetta. Kilpailuta laina LainanKilpailuttaja.fi palvelussa, niin tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta rahalaitosta. LainanKilpailuttaja.fi palvelusta voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Palvelussa voit myös yhdistää useat pienet lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. LainanKilpailuttaja.fi palvelu on täysin maksuton ja 100 % kotimainen palvelu.

Varmasti jokainen meistä on nähnyt TV:ssä Rahalaitoksen mainoksen, jossa kaunis nainen (Katariina Orimus) kertoo miten lainat kannattaa kilpailuttaa Rahalaitoksella. Ja tottahan tuo on. Rahalaitos on yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Rahalaitos välittää myös ainoana välittäjänä Suomessa lainoja jopa 70.000 euroon asti. Jos sinä haluat kilpailuttaa lainan netissä, kannattaa silloin kokeilla Rahalaitoksen maksutonta palvelua. Saat sieltä lainapäätöksen heti ja rahat tilille vielä saman päivän aikana.

Omalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalaina.fi palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60.000 euroon asti. Omalaina kilpailuttaa kaikkien asiakkaittensa lainahakemukset yli 30 eri lainapalvelun kesken, joista suurin osa on tunnettuja kotimaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia pankkeja. Palvelun kautta voit siis pyytää lainatarjoukset samaan aikaan pankeilta, kuten: Aktia, POP Pankki, Bank Norwegian, Svea Bank, Resurs Bank, Instabank, Bigbank, Komplett Bank ja Nordax Bank + monelta muulta. Jätä oma lainahakemus jo tänään!

Halino myöntää lainaa kaikille 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Halino myöntää kertaluontoista pienlainaa ja kulutusluottoa summille 500 - 6000 euroa ja antaa sille maksuaikaa 1 - 5 vuotta. Kun kilpailutat lainasi Halinon lainapalvelussa, saat heiltä lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

Avida Finans pankin lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan myöntää 2000 - 50.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Avida Finans AB toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Avidan lainapalvelun kautta voi hakea uutta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Lue lisää ja kilpailuta Avidan pankkilaina vaivattomasti verkossa.

Resurs Bank pankkilainaa voi hakea oman lainatarpeensa mukaan 1000 - 50.000 euroa. Lainasumman sekä laina-ajan asiakas saa päättää sen mukaan millainen lainatarve hänellä on sekä millainen laina-aika sopii hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Lainan takaisinmaksuaika on 1 - 12 vuotta eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

ArkadiaRahoitus on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Kun sinä tarvitset edullista lainaa ja haluat kilpailuttaa sen huolellisesti, voit pyytää ArkadiaRahoitusta tekemään sen puolestasi. Kun jätät yhden lainahakemuksen ArkadiaRahoitukselle, he kilpailuttavat sen puolestasi noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Lopputuloksena saat aina useita valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia.

POP Pankin vakuudeton kulutusluotto on suuruudeltaan 2000 - 20 000 euroa. Lainaan saa maksuaikaa 1 - 10 vuotta, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Myönteisen lainapäätöksen saatuaan asiakas saa käyttää kulutusluoton tarvitsemiinsa hankintoihin tai vaikka kodin remonttiin. POP Pankki on toiminut lainasektorilla jo vuosien ajan ja on tunnettu luotettavuudestaan ja vakavaraisuudestaan.

LeijonaLaina.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu. LeijonaLaina.fi palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. LeijonaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemukselle jopa yli 30+ pankkia ja muuta rahalaitosta. Aloita lainojen kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa!

Lainan hakeminen netistä on nykyään erittäin yleistä

Lainan hakeminen netistä on syrjäyttänyt lähes täysin perinteiset lainaneuvottelut kivijalkapankeissa.

Nykyään lainan voi hakea omalta kotisohvalta käsin juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Lainanhakuprosessi on myös erittäin nopea ja alustavan lainapäätöksen saa lähes poikkeuksetta heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

Teknologian kehittymisen ansiosta lainan hakemisesta on tullut paljon nopeampaa, helpompaa ja vaivattomampaa.

Kaiken edellä mainitun lisäksi myös lainojen kilpailuttaminen on nykyään helppoa ja lähes automaattista. Kun päätät hakea lainaa netistä ja haluat kilpailuttaa sen, ei sinun tarvitse täyttää kuin yksi ainoa hakemus.

Kun täytät lainahakemuksen Pienlainat.fi palvelussamme, me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, täysin ilmaiseksi.

Lue myös: Lainaa netistä – Vertaalainaa.fi

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Jokainen pankki ja lainapalvelu määrittelevät itse omat lainaehtonsa, joiden perusteella lainaa voidaan myöntää. Eri lainapalveluiden ikärajat ovat väliltä 18 – 26 vuotta.

Pienlainat.fi palvelun kautta lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

 

Miksi laina kannattaa hakea Pienlainat.fi palvelun kautta?

Lainaa hakiessa on aina erittäin tärkeää muistaa lainan huolellinen kilpailuttaminen. Tämän vuoksi kannattaa käyttää maksutonta lainojen kilpailutuspalvelua, sillä silloin pystyt kilpailuttamaan lainasi yhdellä hakemuksella, yli 30 pankin ja muun lainantarjoajan kesken.

 

Kuinka paljon voin hakea lainaa netistä?

Lainasummat joita voit kauttamme kilpailuttaa, ovat väliltä 100 – 60.000 euroa. Lainasumman voit valita täysin oman tarpeesi mukaan.

Lainasi kilpailutetaan yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, joten voi olla mahdollista että sinulle voidaan tarjota myös hieman pienempää tai suurempaa lainaa, kuin mitä olit hakenut.

 

Kuinka pitkän maksuajan voin saada?

Kun haet lainaa Pienlainat.fi palvelun kautta, saat valita lainallesi 1 – 20 vuoden pituisen maksuajan.

Maksuajan voi valita yhden vuoden tarkkuudella ja lainan voi koska vain maksaa takaisin myös ennenaikaisesti, ilman mitään lisäkuluja.

 

Ota nämä huomioon kun haet lainaa netistä:

  • Kilpailuta laina. Netissä toimii kymmeniä erilaisia lainapalveluita, joten lainan hakeminen ensimmäisestä vastaantulevasta paikasta olisi jopa hieman hölmöä. Lainat tulisi aina kilpailuttaa usean eri pankin ja muun rahoitusyhtiön kesken, jotta voi varmistaa itselleen varmasti edullisen lainatarjouksen. Lainojen kilpailuttaminen on nykyään niin helppoa, että sitä ei kannata jättää tekemättä. Voit esimerkiksi kilpailuttaa lainasi maksutta meidän palvelussamme, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.
  • Vertaile lainatarjouksia oikein. Kun olet pyytänyt maksuttomat lainatarjoukset, voit aloittaa niiden vertailun. Tässä muutama vinkki lainojen oikeanlaiseen vertailuun: Vertaa lainatarjousten todellisia vuosikorkoja. Mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on kyse. Vertaa myös lainojen maksuaikaa ja sen joustavuutta. Valitse lainaan mielummin liian pitkä kuin liian lyhyt maksuaika.
  • Lainaa ilman vakuuksia. Vaikka voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, saat aina edullisemman lainatarjouksen jos voit hakea lainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa.

Yleensä lainan kilpailuttaminen antaa parhaat mahdollisuudet löytää lainamarkkinoiden halvin laina. Perusteluna tähän on, että hakijan jättämänä hakemus kilpailutetaan aina yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken. Koska kilpailu lainamarkkinoilla on kovaa, jokainen joka pystyy hakijalle lainatarjouksen jättämään pyrkii tekemään siitä mahdollisimman houkuttelevan.

 

Usein kysytyt kysymykset lainan hakemisesta netistä:

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Lainaa netistä voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset, joilla on puhtaat luottotiedot sekä riittävän suuret ja säännölliset tulot. Netissä toimii kymmeniä pankkeja ja muita luotonantajia, joista jokainen määrittelee itse oman palvelun minimivaatimukset lainanhakijalle. Pienlainat.fi palvelun minimivaatimukset ovat: Ikäraja 18 vuotta, puhtaat luottotiedot, suomen kansalaisuus ja säännölliset tulot.

Kuinka paljon lainaa voi hakea netin kautta?

Netin kautta voi hakea lainaa väliltä 100 - 60.000 euroa. Pienlainat.fi palvelun kautta lainaa haettaessa lainaan ei tarvita lainkaan vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainalle annetaan 1 - 20 vuotta.

Kuinka nopeasti laina siirtyy tilille?

Tämä riippuu paljon siitä, milloin lainaa on haettu. Suurin osa pankeista maksaa myönnettyjä lainoja asiakkaiden tileille vain arkipäivisin toimistoaikana. Pienempiä lainoja myöntävät lainapalvelut maksavat lainoja myös viikonloppuisin.

Miksi laina kannattaa hakea Pienlainat.fi palvelun kautta?

Kun haet lainan Pienlainat.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa. Saat siis aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja näin voit varmistaa sen, että löydät helpommin juuri sinun tarpeeseesi soveltuvan lainan.

Pienlainat.fi
Logo