Komplett Bank

Komplett Bank

Komplett Bank – Joustavaa pankkilainaa 50.000 € asti

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla. Aivan kuten Bank Norwegian, myös Komplett Bank toimii Suomessa ainoastaan verkkopankkina. Näin ollen heidän omat kiinteät kustannukset ovat varsin pienet, jonka vuoksi he pystyvät myöntämään selkeästi edullisempaa lainaa, kuin moni heidän kilpailijoistaan.

Lainatuote jota Komplett Bank myöntää on jatkuva joustoluotto, ilman kiinteää maksuaikaa. Joustoluottoa voi hakea 1000 – 50.000 euroa ja maksuajan saa käytännössä päättää itse. Ainoat pakolliset maksut koostuvat vain nostetun lainan kuluista ja koroista. Voit siis nostaa nyt lainaa tarvitsemasi summan ja pitää niin monta lyhennysvapaata kuukautta, kuin haluat. Sitten kun haluat aloittaa lainan lyhentämisen, saat itse päättää kuinka paljon haluat lyhentää kuukaudessa. Kun maksat nostamaasi lainaa takaisin, se palautuu heti uudelleen käytettäväksesi. Pyydä ilmainen lainatarjous Komplett Bank pankista jo tänään.

 

Tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Voit hakea edullista pankkilainaa 1000 – 50.000 euroa.
 • Ei kiinteää maksuaikaa.
 • Komplett Bank on joustava ja aidosti edullinen.
 • Lainan korot ovat vain 4,9 – 19,9 %.
 • Ei kiinteää kuukausilyhennystä! – Vain kulut ja korot veloitetaan joka kuukausi.
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Saat laskun joko perinteisenä postina tai sähköpostitse.
 • Voit ottaa lainallesi lainaturvavakuutuksen.
 • Komplett Bank on ehdottomasti Suomen joustavin pankkilaina.
 • Voit nostaa lainaa uudelleen käyttöösi, aina sinulle myönnettyyn luottorajaan saakka.
 • Saat itse päättää maksettavan kuukausilyhennyksen määrän.
 • Esimerkki lainasta: Lainaa 10.000 euroa, Maksuaika 5 vuotta, Kuukausierä on 233 euroa, Maksat yhteensä 13.958 euroa, Lainan todellinen vuosikorko on 14,9 %.

Kenelle Komplett Bank myöntää lainaa?

Komplett Bank verkkopankin lainaa voivat hakea kaikki henkilöt, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

 • Olet 23 – 64 vuotias.
 • Sinulla on Suomen kansalaisuus.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
 • Sinulla on oma henkilökohtainen puhelinliittymä ja säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Sinun tulosi ovat yli 10.000 euroa vuodessa.
 • Olet hoitanut päivittäiset raha-asiasi moitteettomasti.
 • Sinun luottotiedot ovat puhtaat.

 

Mikä on Komplett Bank?

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka toimii Suomessa vain verkkopankkina. Kyseessä on siis aivan tavallinen pankki, jonka ainoa ero on siinä että heillä ei ole perinteistä ”kivijalka” – pankkia Suomessa. Keskittämällä toimintansa vain verkkoon, he saavat merkittäviä säästöjä vuokra + muissa kiinteistökuluissa. Tämän ansiosta heidän kulurakenteensa on merkittävästi pienempi kuin muilla pankeilla Suomessa. Pienten kulujen ansiosta he voivat myöntää pankkilainaa merkittävästi alhaisemmalla korolla, kuin muut lainapalvelut Suomessa.

 

Minkälainen lainatuote Komplett Bankin pankkilaina oikein on?

Komplett Bank on pankki joka myöntää edullista ja joustavaa pankkilainaa. Se erikoisuus Komplett Bank pankkilainassa on, että maksettuasi lainaa takaisin voit halutessasi nostaa sitä uudelleen käyttöösi. Pankkilaina toimii siis aivan kuten luottokortti, jossa on kiinteä luottoraja. Jos esimerkiksi olet hakenut lainaa 10.000 euroa ja olet maksanut sitä takaisin 2000 euroa, voit tarvittaessa nostaa tuon 2000 euroa uudelleen käyttöösi. Komplett Bankin laina on siis yhtä joustava kuin joustoluotto, mutta silti yhtä edullinen kuin perinteinen pankkilaina.

 

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Palvelu myöntää pankkilainaa netissä summille 1000 – 50.000 euroa. Lainasumman saat valita itse oman tarpeesi mukaan. Voit myös käyttää lainasi juuri siihen tarkoitukseen kun haluat.

 

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Komplett Bankin lainassa ei ole mitään kiinteää maksuaikaa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kuukausittain on maksettava ainoastaan lainan kulut ja korot. Voit siis pitää halutessasi niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin haluat. Komplett Bankin asiakkaana sinä saat itse päättää sen, missä ajassa maksat nostamasi lainan takaisin.

 

Voinko pitää lyhennysvapaan kuukauden?

Kyllä voit. Itse asiassa Komplett Bankin lainassa ei ole mitään kiinteää kuukausilyhennystä, vaan saat itse päättää kuinka paljon haluat lainaasi lyhentää. Ainoat säännölliset maksut kertyvät vain lainan koroista ja muista mahdollisista kuluista. Voit siis halutessasi pitää useita lyhennysvapaita kuukausia ja maksaa vain lainan kulut ja korot. Tämä on sellainen ominaisuus jota ei muissa pankkilainoissa ole.

 

Kuinka Komplett Bankin lainaa haetaan?

Komplett Bankin pankkilainaa voit hakea helposti ja kätevästi kotisohvaltasi käsin. Sinun ei tarvitse pukeutua hyvin ja mennä pankkiin yli tunnin mittaisiin neuvotteluihin, vaan voit hakea lainaa muutamassa minuutissa netin kautta. Komplett Bank haluaa tehdä lainaamisen helpoksi, tämän vuoksi heidän lainahakemusprosessi on erittäin selkeä ja yksinkertainen.

Käytännössä homma toimii näin:

 • Täytä ja lähetä maksuton lainahakemus.
 • Lähetettyäsi hakemuksen saat lainapäätöksen välittömästi.
 • Hyväksyttyäsi lainaehdot saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa.
 • Nyt saat itse päättää sen, missä tahdissa maksat nostamaasi lainaa takaisin.
 • Halutessasi voit nostaa jo maksamaasi lainaa uudelleen käyttöösi.

 

Vaaditaanko pankkilainan hakemiseen jotain liitteitä?

Lainasummien 1000 – 2500 euroa myöntäminen vaatii vähemmän lähetettäviä dokumentteja, ja lainasopimus voidaan allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Yli 2500 euron lainoihin pyydetään kopiot viimeisimmästä palkkakuitista, veroilmoituksesta ja sen erittelyosasta.

 

Koska lainaa voi hakea netistä?

Komplett Bank ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Voit siis pyytää lainatarjousta juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Kuinka suuri korko Komplett Bankin lainassa on?

Komplett Bank myöntää pankkilainaa 4,9 – 19,9 % nimelliskorolla. Lainan korko on aina henkilökohtainen ja siihen vaikuttaa moni eri asia. Voit tarkistaa oman korkosi pyytämällä itsellesi maksuttoman lainatarjouksen vaikka heti.

 

Voinko siirtää nykyiset lainani Komplett Bankin verkkopankkiin?

Kyllä voit. Jos sinulla on vanhoja korkeakorkoisia lainoja, sinun kannattaa ehdottomasti yhdistää lainat edullisemmaksi pankkilainaksi.

Voit siirtää nykyiset lainasi Komplett Bank verkkopankkiin seuraavalla tavalla:

 • Laske yhteen kaikkien niiden lainojen summa, jotka haluat vaihtaa halvemmaksi lainaksi.
 • Jätä ilmainen lainatarjouspyyntö tuolle summalle.
 • Saatuasi lainatarjouksen voit vielä itse varmistaa sen, että se on edullisempi kuin nykyiset lainasi.
 • Jos saamasi lainatarjous on parempi ja edullisempi kuin nykyiset lainasi, voit hyväksyä sen.
 • Saatuasi rahat tilillesi voit maksaa kaikki vanhat ja korkeakorkoiset lainasi pois.
 • Jatkossa lyhentäisit vain yhtä edullista pankkilainaa.

 

Vaaditaanko Komplett Bankin lainaan vakuuksia tai takaajia?

Ei vaadita. Kaikki Komplett Bankin myöntämät lainat ovat 100 % vakuudettomia pankkilainoja.

 

Miten voin parantaa mahdollisuuksiani saada hyväksytty lainatarjous?

On muutama keino joilla voit parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty laina Komplett Bankista, tai joltain muulta lainapalvelulta. Ensimmäinen on se, että haet lainaa meidän palvelun kautta, jolloin me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Toinen asia on se, että jos mahdollista niin hae lainaa yhdessä oman puolisosi kanssa. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, se myönnetään paljon helpommin kuin jos lainalla on vain yksi hakija.

 

Yhteystiedot

Komplett Bank ASA

PL 7640

00002 Helsinki

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@komplettbank.fi

Pienlainat.fi
Logo