Kilpailuta laina

Kilpailuta laina alla olevissa palveluissa

Voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000 € asti.

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 60.000 euroon asti. Pankkien ja muiden lainapalveluiden vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jätä vain yksi maksuton lainahakemus VertaaLainaa.fi palveluun ja he hoitavat loput. Sinä saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoukset saat yleensä alle kahdessa minuutissa. Tutustu tähän todella suosittuun palveluun ja pyydä omat lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään!

VarmaLaina.fi on palvelu josta löytyy varmaa lainaa jokaiselle täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. VarmaLaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voit kilpailuttaa minkä tahansa vakuudettoman lainan jopa 60.000 euroon asti. Palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri luotonmyöntäjää, joista valtaosa on perinteisiä pankkeja. Tutustu palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta!

Omalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalaina.fi palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60.000 euroon asti. Omalaina kilpailuttaa kaikkien asiakkaittensa lainahakemukset yli 30 eri lainapalvelun kesken, joista suurin osa on tunnettuja kotimaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia pankkeja. Palvelun kautta voit siis pyytää lainatarjoukset samaan aikaan pankeilta, kuten: Aktia, POP Pankki, Bank Norwegian, Svea Bank, Resurs Bank, Instabank, Bigbank, Komplett Bank ja Nordax Bank + monelta muulta. Jätä oma lainahakemus jo tänään!

LeijonaLaina.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu. LeijonaLaina.fi palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. LeijonaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemukselle jopa yli 30+ pankkia ja muuta rahalaitosta. Aloita lainojen kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa!

Bank Norwegian on varmasti tuttu pankki monelle meistä. Bank Norwegian laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2016 ja on noussut yhdeksi netin suosituimmista lainapalveluista. Suuri suosio johtuu varmasti siitä, että Bank Norwegian on ihan oikea pankki joka myöntää varsin edullista pankkilainaa. Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Bank Norwegian myöntää myös suosittua yhdistelylainaa, jolla voi yhdistää useat pienet lainat ja osamaksut yhdeksi pankkilainaksi. Lainatarjousta voi pyytää kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen. Lue lisää!

Varmasti jokainen meistä on nähnyt TV:ssä Rahalaitoksen mainoksen, jossa kaunis nainen (Katariina Orimus) kertoo miten lainat kannattaa kilpailuttaa Rahalaitoksella. Ja tottahan tuo on. Rahalaitos on yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Rahalaitos välittää myös ainoana välittäjänä Suomessa lainoja jopa 70.000 euroon asti. Jos sinä haluat kilpailuttaa lainan netissä, kannattaa silloin kokeilla Rahalaitoksen maksutonta palvelua. Saat sieltä lainapäätöksen heti ja rahat tilille vielä saman päivän aikana.

LainanKilpailuttaja.fi on uusi kotimainen palvelu, jossa voi kilpailuttaa uuden tai vanhan lainan täysin veloituksetta. Kilpailuta laina LainanKilpailuttaja.fi palvelussa, niin tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta rahalaitosta. LainanKilpailuttaja.fi palvelusta voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Palvelussa voit myös yhdistää useat pienet lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. LainanKilpailuttaja.fi palvelu on täysin maksuton ja 100 % kotimainen palvelu.

Axolaina.fi on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan muun muassa usealla norjalaisella pankilla. Tavoitat siis yhdellä hakemuksella useita tunnettuja norjassa toimivia pankkeja, kuten: Bank Norwegian, Instabank, Lea Bank ja Komplett Bank. Näiden lisäksi Axolaina kilpailuttaa lainahakemukset monella tunnetulla kotimaisella rahalaitoksella. Lainatarjousten pyytäminen Axolainan palvelusta on helppoa ja nopeaa. Pyydä omat lainatarjoukset ilmaiseksi jo tänään!

POP Pankin vakuudeton kulutusluotto on suuruudeltaan 2000 - 20 000 euroa. Lainaan saa maksuaikaa 1 - 10 vuotta, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Myönteisen lainapäätöksen saatuaan asiakas saa käyttää kulutusluoton tarvitsemiinsa hankintoihin tai vaikka kodin remonttiin. POP Pankki on toiminut lainasektorilla jo vuosien ajan ja on tunnettu luotettavuudestaan ja vakavaraisuudestaan.

ArkadiaRahoitus on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Kun sinä tarvitset edullista lainaa ja haluat kilpailuttaa sen huolellisesti, voit pyytää ArkadiaRahoitusta tekemään sen puolestasi. Kun jätät yhden lainahakemuksen ArkadiaRahoitukselle, he kilpailuttavat sen puolestasi noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Lopputuloksena saat aina useita valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia.

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla. Aivan kuten Bank Norwegian, myös Komplett Bank toimii Suomessa ainoastaan verkkopankkina. Näin ollen heidän omat kiinteät kustannukset ovat varsin pienet, jonka vuoksi he pystyvät myöntämään selkeästi edullisempaa lainaa, kuin moni heidän kilpailijoistaan. Lainatuote jota Komplett Bank myöntää on jatkuva joustoluotto, ilman kiinteää maksuaikaa. Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50.000 euroa ja maksuajan saa käytännössä päättää itse. Pyydä ilmainen lainatarjous Komplett Bank pankista jo tänään.

Fellow Pankki on Suomalainen pankki josta voi hakea todelle kilpailukykyistä lainaa netissä. Lainasummat joita Fellow Pankki tarjoaa ovat 1000 - 30.000 euroa ja maksuaika 1 - 15 vuotta. Fellow Pankin pankkilainan korko on aina yksilöllinen, joten sinun tulee pyytää oma henkilökohtainen lainatarjous nähdäksesi oman korkotasosi. Tutustu tarkemmin Fellow Pankin toimintaan ja kilpailuta laina myös heidän palvelussa.

Resurs Bank pankkilainaa voi hakea oman lainatarpeensa mukaan 1000 - 50.000 euroa. Lainasumman sekä laina-ajan asiakas saa päättää sen mukaan millainen lainatarve hänellä on sekä millainen laina-aika sopii hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Lainan takaisinmaksuaika on 1 - 12 vuotta eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

FiksuLaina on nimensä mukaan fiksumpi tapa hoitaa laina-asiat. Kun sinä tarvitset lainaa, voit jättää sen kilpailuttamisen kokonaan FiksuLainan hoidettavaksi. Palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. FiksuLaina toimii yhteistyössä kymmenien tunnettujen pankkien kesken, joten tulet aina saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. FiksuLainan kautta lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään. Pyydä omat lainatarjoukset vaikka heti!

Zmarta.fi on suosittu lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Zmarta on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo useita vuosia ja on ollut mukana kymmenissätuhansissa lainaratkaisuissa. Lainojen vertailu ja lainapalveluiden kilpailuttaminen palvelun avulla on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa ja maksuajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Hakemalla lainaa Zmartan palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on Zmarta.fi palvelun avulla helppoa. Kilpailuta oma laina Zmartan palvelussa vaikka heti, se ei vie kuin minuutin.

Bigbank on verkossa toimiva pankki josta voi hakea varsin edullista pankkilainaa. Bigbank myöntää pankkilainaa kiinteällä korolla alkaen 5,9%. Netin kautta haetun pankkilainan ei siis tarvitse olla kallis, vaan myös aidosti edullista lainaa on saatavilla. Bigbank pankin pankkilaina on kilpailukykyinen ja turvallinen vaihtoehto, sillä Bigbank antaa jokaiseen lainaan täyden 60 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on 60 päivän ajan täysi palautusoikeus ilman mitään lisäkuluja.

VertaaPankkeja.fi on kotimainen pankkilainojen kilpailutuspalvelu, josta saa yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset. Käyttämällä palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. VertaaPankkeja.fi palvelun välityksellä yksi lainahakemus tavoittaa noin 25 pankkia, joten jos yhden hakemuksen täyttäminen vie noin 10 minuuttia, veisi 25 lainahakemuksen täyttäminen reilusti yli 4 tuntia. Palvelun avulla säästät siis merkittävästi omaa aikaasi. Lainaa voi hakea 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Pyydä omat ilmaiset lainatarjoukset jo tänään.

Lea Bank on norjalainen pankki, joka toimii Suomessa vain verkkopankkina. Lea Bankin lainatuote on 1000 - 50 000 euron suuruinen vakuudeton pankkilaina. Lea Bankin pankkilainaan voi valita 1 - 15 vuoden maksuajan. Kuluiltaan ja koroiltaan Lea Bank on varsin kilpailukykyinen pankki. Pyydä lainatarjous Lea Bank pankista ja vertaa sitä muiden norjalaisten pankkien lainatarjouksiin.

Avida Finans pankin lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan myöntää 2000 - 50.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Avida Finans AB toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Avidan lainapalvelun kautta voi hakea uutta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Lue lisää ja kilpailuta Avidan pankkilaina vaivattomasti verkossa.

Collector Bank on tuttu pankki monelle meille. Collector Bank tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Collector Bankin ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea 2000 - 25.000 euroa. Maksuaikaa Collector Bank antaa 2 - 10 vuotta. Lue lisää Collector Bankin palveluista ja toiminnasta. Kerromme myös miten voit helposti kilpailuttaa Collector Bankin netissä.

Instabank on uusi pankki Suomen jatkuvasti kasvavilla lainamarkkinoilla. Instabank on Norjalainen pankki joka on nyt aloittanut toimintansa myös Suomessa. Instabank tarjoaa asiakkailleen varsin monipuolisia lainoja ja palveluita, kuten esimerkiksi mahdollisuuden niin moneen lyhennysvapaaseen kuukauteen kuin haluat. Voit esimerkiksi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen tai yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Lue lisää ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Halino myöntää lainaa kaikille 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Halino myöntää kertaluontoista pienlainaa ja kulutusluottoa summille 500 - 6000 euroa ja antaa sille maksuaikaa 1 - 5 vuotta. Kun kilpailutat lainasi Halinon lainapalvelussa, saat heiltä lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen arkea helpottavia rahoitusratkaisuja. MyLender tarjoaa kilpailukykyistä lainaa jopa 30.000 euroon asti. Kilpailuta lainasi myös MyLenderillä ja vertaa lainatarjouksia - Näin saat selville mistä löytyy netin halvin laina. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii useammassa maassa kuten: Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa.Nordax Bank on laajentanut toimintaansa myös Suomeen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa heti jopa 60.000 euroa. Maksuaika lainalle on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Nordax Bank kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin ja he toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, kuten muut Ruotsin pankit.

Fixura.fi on kiistatta Suomen tunnetuin vertaislainapalvelu, jonka kautta voi hakea lainaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sijaan muilta yksityisiltä ihmisiltä. Palvelusta tekee erikoisen myös se, että siellä lainaehdot sanelee lainanhakija, eikä suinkaan lainanmyöntäjä. Fixura.fi palvelusta voi hakea todella edullista lainaa, sillä lainan myöntää muut tavalliset ihmiset, jotka haluavat sijoittaa rahojaan vertaislainoihin. Lainasummat joita palvelusta voi hakea ovat 1000 - 20.000 euroa, maksuajan voi valita väliltä 2 - 5 vuotta.

Pienlainat.fi auttaa kilpailuttamaan lainat

Lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää, sillä niiden kuluissa ja koroissa on todella suuria eroja. Lainojen kilpailutus on kuitenkin aikaa vievää puuhaa, eikä itselle sopivan pankin tai lainan löytyminen aina ole helppoa. Tämä onkin juuri se syy, miksi Pienlainat.fi perustettiin vuonna 2010. Lainojen vertaileminen netistä oli mielestämme aivan liian monimutkaista ja aikaa vievää. Toisin on puolestaan puhelinliittymien vertailu,  joka on ollut melko nopeaa jo usean vuoden ajan. (Vertaa puhelinliittymiä VertaaLiittymät.fi palvelussa) Halusimme puuttua tähän ongelmaan ja tehdä lainojen vertailusta ja kilpailuttamisesta entistäkin avoimempaa ja helpompaa. Tyytyväisenä voimmekin tänään todeta, että tuo tehtävämme on ollut onnistunut. Olemme vuosien saatossa kuulleet hyvää palautetta sivuston selkeydestä ja lainapalveluiden esittelyistä. Nykyään me pystymme auttamaan Suomen kansalaisia kilpailuttamaan lainansa aina 70.000 euroon saakka. Kilpailuttamalla lainan jossain suosittelemistamme palveluista, tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä. Pienlainat.fi palvelu on ollut ja tulee aina olemaan täysin maksuton palvelu, jossa kuluttajat voivat säästää rahaa lainojen kuluissa ja koroissa. Tähän mennessä olemme palvelleet jo yli 450.000 suomalaista ja palvelumme suosio jatkaa yhä kasvuaan. Jos sinulla on kysyttävää palvelustamme tai toiminnastamme, voit ottaa meihin yhteyttä ”Tietoa meistä” sivulla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Tiesitkö, että voit saada yhdellä lainahakemuksella monta lainatarjousta?

Nyt lainan kilpailuttaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Esittelemme tällä sivulla lainanvälityspalvelut, jotka kilpailuttavat lainahakemuksesi useassa pankissa.

Riittää kun täytät vain yhden lainahakemuksen, ja saat lainatarjouksia usealta eri pankilta, jonka jälkeen voit rauhassa valita halvimman ja ehdoiltaan sinulle sopivimman vaihtoehdon. Tarjottava laina voi olla kulutusluotto, joustoluotto tai pikavippi.

Muista myös, että palvelun kautta voi hakea lainaa jo olemassa oleville lainoille. Monet lainantarjoajista myöntävät lainaa myös lainojen yhdistämistä varten.

Voit siis jättää lainan kilpailuttamisen ammattilaisten hoidettavaksi, niin säästät omaa aikaasi ja voit olla varma, että sinulle löytyy heti sellainen laina, joka sinulle parhaiten sopii.

Jokainen kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö myös tietää, että henkilön lainahakemuksesta kilpailee myös moni muu pankki ja rahoitusyhtiö. Näin ollen saat mahdollisimman kilpailukykyiset lainatarjoukset, koska varmasti jokainen joka voi sinulle lainaa tarjota pyrkii tekemään parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Tällä tavoin moni suomalainen on löytänyt itselleen edullisen lainan.

Muista myös, että kun jätät lainahakemuksesi ammattilaisten huolehdittavaksi, ovat lainansaantimahdollisuutesi parhaat mahdolliset.

Huom: Lainan kilpailutus Vertaalainaa.fi:n lainanvälityspalvelun avulla, voi nopeuttaa parhaan lainan löytymistä.

 


 

Alla vielä lyhyet esittelyt lainojen kilpailutuspalveluista:

 

VarmaLaina.fi laittaa pankit kilpailemaan sinusta

Nyt voit kilpailuttaa uuden tai vanhan lainasi helposti ja vaivattomasti.

Uusi kotimainen lainanvälityspalvelu on valmiina neuvottelemaan sinulle netin parhaat lainatarjoukset.

VarmaLaina.fi palvelun kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 100 – 60.000 euroa, maksuaika on 1 – 20 vuotta.

Sinun tarvitsee jättää vain yksi ainut hakemus VarmaLaina.fi palveluun ja he hoitavat sinulle parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

 

VarmaLaina.fi lyhyesti:

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Voit hakea lainaa heti 100 – 60.000 euroa.
 • Valitse maksuajaksi 1 – 20 vuotta.
 • Me kilpailutamme kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt sinun puolestasi.
 • Jätä vain yksi maksuton lainahakemus ja me hoidamme loput.
 • Saat nopeasti useiden pankkien lainatarjoukset vertailtavaksesi.
 • Voit kilpailuttaa myös kaikki vanhat lainat uudelleen.
 • Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi.
 • VarmaLaina.fi on 100% kotimainen ja maksuton palvelu.
 • Saat netin edullisinta lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Voit jättää oman hakemuksesi netissä 24/7.

Huom. Jos yhden lainahakemuksen täyttäminen vie 5 minuuttia, niin 30 lainahakemuksen täyttäminen vie silloin yli 2 tuntia.
Kun jätät yhden hakemuksen meille, me kilpailutamme sen ilmaiseksi yli 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä.
Käyttämällä maksutonta palveluamme säästät aikaasi yli kaksi tuntia.

Lue lisää

 

FiksuRahoitus – helpoin tapa kilpailuttaa lainat

FiksuRahoitus on uusi lainanvälityspalvelu, josta voit hakea  edullista lainaa helposti ja vaivattomasti.

Riittää kun jätät yhden lainahakemuksen FiksuRahoitus.fi sivustolla ja saat pian useiden pankkien lainatarjoukset suoraan omaan sähköpostiisi.

FiksuRahoitus on maksuton palvelu, josta voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa nykyiset lainasi uudelleen.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu helposti ja nopeasti.

Pyydä maksuton lainatarjous ja katso kuinka edullista lainaa sinä voisit saada.

 

FiksuRahoitus lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa 2000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta.
 • Nopea ja helppo lainahakemus.
 • Saat yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset.
 • Lainatarjoukset toimitetaan alle 10 minuutissa.
 • Hae uutta lainaa tai kilpailuta vanhat lainasi uudelleen.
 • Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi lainaksi.
 • Saat edullista pankkilainaa netistä.
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia.
 • Pyydä ilmainen lainatarjous ja katso kuinka edullista lainaa voisit saada.
 • Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
Lue lisää

 


 

LainanKilpailuttaja.fi – me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi

Lainankilpailuttaja.fi on 100 % maksuton ja kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu.

Voit kilpailuttaa uuden tai jo olemassa olevan lainan helposti, täyttämällä vain yhden ainoan hakemuksen.

Lainankilpailuttaja.fi palvelun avulla tavoitat yli 20 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä yhdellä ainoalla hakemuksella.

Palvelun käyttäminen on maksutonta, eikä lainan kilpailuttaminen sido sinua mihinkään.

Jos haluat löytää edullista lainaa netistä, käänny silloin Lainankilpailuttaja.fi palvelun puoleen.

 

LainanKilpailuttaja.fi lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 2000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaikaa saat valintasi mukaan 1 – 15 vuotta.
 • Lainojen kilpailuttaminen on maksutonta.
 • Säästä aikaa ja rahaa käyttämällä maksutonta Lainankilpailuttaja.fi palvelua.
 • LainanKilpailuttaja.fi palvelun avulla tavoitat noin 25 rahoitusyhtiötä yhdellä hakemuksella.
 • Lainankilpailuttaja.fi on 100 % kotimainen ja maksuton palvelu.
 • Saat edullista lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Lainojen korot määräytyvät luotonantajan tekemän riskianalyysin mukaan.
Lue lisää

 


 

Zmarta – Lainaa heti ilman vakuuksia 1000 – 60.000 €

Zmartan lainanvälityspalvelu on erikoistunut lainojen kilpailuttamiseen ja lainojen yhdistämiseen.

Lainaa voi hakea netistä 500 – 60.000 euroa, vakuuksia tai takaajia ei tarvita.

Zmarta välittää lainatarjouspyynnöt usealle eri pankille ja toimittaa kaikkein edullisimmat lainatarjoukset lainanhakijalle.

Edullisen lainan saaminen, tai ylipäätään lainojen kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

 

Zmarta lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on valintasi mukaan 1 – 15 vuotta.
 • Zmarta kilpailuttaa lainasi usealla eri pankilla.
 • Lainatarjouspyynnön voi tehdä täysin maksutta.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
 • Saat lainaa jopa 30.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Säästä rahaa kilpailuttamalla vanhat lainasi uudelleen.
 • Voit hakea uutta lainaa tai yhdistää vanhat lainasi.
 • Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu.
 • Lainahakemus on helppo ja yksinkertainen.
 • Saat itse päättää, haluatko hyväksyä jonkin lainatarjouksen.
 • Pyydä maksuton lainatarjous ja katso kuinka halpaa lainaa voit saada.
Lue lisää

 


 

Lendo – Lainaa 500 – 60.000 euroa

Lendo on lainanvälityspalvelu josta voi hakea lainaa 500 – 60.000 euroa.

Myös Lendo on lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa saamansa lainahakemukset useassa eri pankissa.

Lendon kanssa asioiminen on helppoa, joustavaa ja vaivatonta.

Jos sinä haluat kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen, tai hakea täysin uutta lainaa, Lendo palvelee sinua täysin ilmaiseksi.

Lendo lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta.
 • Lendo kilpailuttaa lainasi useassa eri pankissa.
 • Lendon kautta saat lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Lainapäätöksen saat heti.
 • Voit yhdistää useat vanhat lainasi yhdeksi halvemmaksi lainaksi.
 • Saat useita lainatarjouksia ja saat itse päättää haluatko hyväksyä jonkin niistä.
 • Lendon lainapalvelu on sinulle aina 100 % ilmainen.
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
 • Jätä maksuton hakemus vaikka heti, ja katso kuinka edullista lainaa voisit saada.
 • Voit jättää oman hakemuksesi netissä 24/7.
Lue lisää

 


 

Etua.fi – Lainaa heti 500 – 60.000€

Etua.fi lainapalvelu tunnetaan hyvin lauseesta: Yhdellä hakemuksella monta tarjousta.

Juuri niin helppoa on hakea markkinoilta sinulle sopiva, kuluiltaan ja koroiltaan kilpailukykyinen laina.

Etuan lainanvälityspalvelu on yksi helpoimmista ja nopeimmista tavoista hakea sopiva laina, jätät vain yhden hakemuksen ja saat useita tarjouksia, joista voit valita sen joka sopii parhaiten sinun tilanteeseen ja lainatarpeeseen.

Lainan hakeminen on helppoa etuan sivuilta löytyvän helppokäyttöisen hakemuksen avulla.

Etua.fi sivustolta voit myös hakea itsellesi luottokortti tai vaikka kilpailuttaa asuntolainasi uudelleen.

 

Etua.fi lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Hae lainaa 500 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on lainasummasta riippuen 1 – 18 vuotta.
 • Saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta.
 • Kilpailukykyiset korot.
 • Lainaa nopeasti tilille.
 • Hae uutta lainaa tai kilpailuta nykyiset lainasi uudelleen.
 • Etua.fi palvelun käyttö on sinulle ilmaista.
 • Etua.fi välittää lainahakemuksesi yli kymmenelle eri pankille.
 • Voit yhdistää useat pienemmät lainat yhdeksi halvemmaksi lainaksi.
 • Saat lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Voit kilpailuttaa myös asuntolainasi veloituksetta.
Lue lisää

 


 

Omalaina.fi – Lainaa heti 100 – 60.000 €

Omalaina.fi on noussut yhdeksi erittäin suosituksi lainanvälityspalveluksi.

Omalaina.fi palvelusta voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen 100 – 60.000 euron lainasummalle, 1 – 20 vuoden maksuajalla.

Jätettyäsi oman lainatarjouspyyntösi, Omalaina.fi välittää sen omille yhteistyökumppaneilleen, jotka antavat hakemukseesi oman lainatarjouksensa.

Parhaassa tapauksessa saat useiden pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainatarjoukset yhdellä ainoalla hakemuksella.

Omalaina.fi palvelun käyttäminen on maksutonta, miksi siis et kokeilisi?

 

Omalaina.fi lyhyesti:

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Hae lainaa 100 – 60.000 euroa.
 • Valitse maksuajaksi 1 – 20 vuotta.
 • Omalaina.fi etsii sinulle markkinoiden halvimman lainan.
 • Omalaina.fi on sinulle ilmainen palvelu.
 • Saat laina heti ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Voit myös kilpailuttaa vanhan lainasi uudelleen.
 • Yhdistä useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi lainaksi.
 • Omalaina.fi palvelun avulla tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia.
 • Pyydä maksuton lainatarjous netissä vaikka heti.
 • Palvelu on sinulle 100 % ilmainen.
Lue lisää

 

Helppoa ja nopeaa lainanhakemista

Yllä olevat lainanvälitysyhtiöt ovat saavuttaneet todella suuren suosion, eikä ihme.

Kukapa ei haluaisi jättää lainojen kilpailuttamista, vertailua ja hakemista alan ammattilaisille, varsinkin jos se on vielä maksutonta.

Jos siis olet hakemassa uutta suurempaa tai pienempää lainaa, jätä lainapaikan miettiminen rahoitusalan ammattilaisille, he tekevät työn puolestasi ja suosittelevat juuri sinulle ja sinun tilanteeseesi sopivaa lainaa.

Tiesitkö että lainansaantimahdollisuutesi ovat myös paljon paremmat, kun lainahakemustasi hoitaa henkilöt, jotka varmasti tietävät miten lainaa hakiessa toimitaan ja mistä laina kannattaa ottaa.

 

Löydät kaikki lainapalvelut sisältävän listan etusivultamme:

Pienlainat.fi
Logo