Löydä halvin laina alla olevista lainapalveluista

VertaaLainaa.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa vakuudettomia lainoja aina 60.000 euroon asti. Pankkien ja muiden lainapalveluiden vertaileminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jätä vain yksi maksuton lainahakemus VertaaLainaa.fi palveluun ja he hoitavat loput. Sinä saat alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainatarjoukset saat yleensä alle kahdessa minuutissa. Tutustu tähän todella suosittuun palveluun ja pyydä omat lainatarjoukset sitoutumatta mihinkään!

VarmaLaina.fi on palvelu josta löytyy varmaa lainaa jokaiselle täysi-ikäiselle Suomen kansalaiselle, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. VarmaLaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voit kilpailuttaa minkä tahansa vakuudettoman lainan jopa 60.000 euroon asti. Palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri luotonmyöntäjää, joista valtaosa on perinteisiä pankkeja. Tutustu palveluun ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset vaikka heti. Palvelun käyttäminen on täysin maksutonta!

Omalaina.fi on TV:stä tuttu lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Omalaina.fi palvelusta voi hakea vakuudetonta lainaa jopa 60.000 euroon asti. Omalaina kilpailuttaa kaikkien asiakkaittensa lainahakemukset yli 30 eri lainapalvelun kesken, joista suurin osa on tunnettuja kotimaisia, ruotsalaisia ja norjalaisia pankkeja. Palvelun kautta voit siis pyytää lainatarjoukset samaan aikaan pankeilta, kuten: Aktia, POP Pankki, Bank Norwegian, Svea Bank, Resurs Bank, Instabank, Bigbank, Komplett Bank ja Nordax Bank + monelta muulta. Jätä oma lainahakemus jo tänään!

LeijonaLaina.fi on kotimainen lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu. LeijonaLaina.fi palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. LeijonaLaina.fi palvelun kautta tavoitat yhdellä hakemukselle jopa yli 30+ pankkia ja muuta rahalaitosta. Aloita lainojen kilpailuttaminen LeijonaLaina.fi palvelussa!

Bank Norwegian on varmasti tuttu pankki monelle meistä. Bank Norwegian laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2016 ja on noussut yhdeksi netin suosituimmista lainapalveluista. Suuri suosio johtuu varmasti siitä, että Bank Norwegian on ihan oikea pankki joka myöntää varsin edullista pankkilainaa. Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Bank Norwegian myöntää myös suosittua yhdistelylainaa, jolla voi yhdistää useat pienet lainat ja osamaksut yhdeksi pankkilainaksi. Lainatarjousta voi pyytää kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen. Lue lisää!

Varmasti jokainen meistä on nähnyt TV:ssä Rahalaitoksen mainoksen, jossa kaunis nainen (Katariina Orimus) kertoo miten lainat kannattaa kilpailuttaa Rahalaitoksella. Ja tottahan tuo on. Rahalaitos on yksi Suomen tunnetuimmista lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista. Rahalaitos välittää myös ainoana välittäjänä Suomessa lainoja jopa 70.000 euroon asti. Jos sinä haluat kilpailuttaa lainan netissä, kannattaa silloin kokeilla Rahalaitoksen maksutonta palvelua. Saat sieltä lainapäätöksen heti ja rahat tilille vielä saman päivän aikana.

LainanKilpailuttaja.fi on uusi kotimainen palvelu, jossa voi kilpailuttaa uuden tai vanhan lainan täysin veloituksetta. Kilpailuta laina LainanKilpailuttaja.fi palvelussa, niin tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta rahalaitosta. LainanKilpailuttaja.fi palvelusta voi hakea lainaa heti 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Palvelussa voit myös yhdistää useat pienet lainasi ja osamaksusi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. LainanKilpailuttaja.fi palvelu on täysin maksuton ja 100 % kotimainen palvelu.

Axolaina.fi on norjalainen lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa lainan muun muassa usealla norjalaisella pankilla. Tavoitat siis yhdellä hakemuksella useita tunnettuja norjassa toimivia pankkeja, kuten: Bank Norwegian, Instabank, Lea Bank ja Komplett Bank. Näiden lisäksi Axolaina kilpailuttaa lainahakemukset monella tunnetulla kotimaisella rahalaitoksella. Lainatarjousten pyytäminen Axolainan palvelusta on helppoa ja nopeaa. Pyydä omat lainatarjoukset ilmaiseksi jo tänään!

POP Pankin vakuudeton kulutusluotto on suuruudeltaan 2000 - 20 000 euroa. Lainaan saa maksuaikaa 1 - 10 vuotta, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakausta tai muita vakuuksia. Myönteisen lainapäätöksen saatuaan asiakas saa käyttää kulutusluoton tarvitsemiinsa hankintoihin tai vaikka kodin remonttiin. POP Pankki on toiminut lainasektorilla jo vuosien ajan ja on tunnettu luotettavuudestaan ja vakavaraisuudestaan.

ArkadiaRahoitus on kotimainen lainankilpailutuspalvelu, jossa voi kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 2000 - 60.000 euroa. Maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Kun sinä tarvitset edullista lainaa ja haluat kilpailuttaa sen huolellisesti, voit pyytää ArkadiaRahoitusta tekemään sen puolestasi. Kun jätät yhden lainahakemuksen ArkadiaRahoitukselle, he kilpailuttavat sen puolestasi noin 25 eri pankin ja muun rahalaitoksen kesken. Lopputuloksena saat aina useita valmiiksi kilpailutettuja lainatarjouksia.

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka on aloittanut toimintansa Suomen lainamarkkinoilla. Aivan kuten Bank Norwegian, myös Komplett Bank toimii Suomessa ainoastaan verkkopankkina. Näin ollen heidän omat kiinteät kustannukset ovat varsin pienet, jonka vuoksi he pystyvät myöntämään selkeästi edullisempaa lainaa, kuin moni heidän kilpailijoistaan. Lainatuote jota Komplett Bank myöntää on jatkuva joustoluotto, ilman kiinteää maksuaikaa. Joustoluottoa voi hakea 1000 - 50.000 euroa ja maksuajan saa käytännössä päättää itse. Pyydä ilmainen lainatarjous Komplett Bank pankista jo tänään.

Fellow Pankki on Suomalainen pankki josta voi hakea todelle kilpailukykyistä lainaa netissä. Lainasummat joita Fellow Pankki tarjoaa ovat 1000 - 30.000 euroa ja maksuaika 1 - 15 vuotta. Fellow Pankin pankkilainan korko on aina yksilöllinen, joten sinun tulee pyytää oma henkilökohtainen lainatarjous nähdäksesi oman korkotasosi. Tutustu tarkemmin Fellow Pankin toimintaan ja kilpailuta laina myös heidän palvelussa.

Resurs Bank pankkilainaa voi hakea oman lainatarpeensa mukaan 1000 - 50.000 euroa. Lainasumman sekä laina-ajan asiakas saa päättää sen mukaan millainen lainatarve hänellä on sekä millainen laina-aika sopii hakijan taloudelliseen tilanteeseen. Lainan takaisinmaksuaika on 1 - 12 vuotta eikä lainaa varten tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.

FiksuLaina on nimensä mukaan fiksumpi tapa hoitaa laina-asiat. Kun sinä tarvitset lainaa, voit jättää sen kilpailuttamisen kokonaan FiksuLainan hoidettavaksi. Palvelun kautta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti ilman vakuuksia ja takaajia. FiksuLaina toimii yhteistyössä kymmenien tunnettujen pankkien kesken, joten tulet aina saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. FiksuLainan kautta lainojen kilpailuttaminen on maksutonta, eikä lainatarjousten pyytäminen sido sinua mihinkään. Pyydä omat lainatarjoukset vaikka heti!

Zmarta.fi on suosittu lainojen kilpailutuspalvelu netissä. Zmarta on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo useita vuosia ja on ollut mukana kymmenissätuhansissa lainaratkaisuissa. Lainojen vertailu ja lainapalveluiden kilpailuttaminen palvelun avulla on helppoa, nopeaa ja maksutonta. Lainaa voi hakea 500 – 60.000 euroa ja maksuajan voi valita väliltä 1 – 15 vuotta. Hakemalla lainaa Zmartan palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta. Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on Zmarta.fi palvelun avulla helppoa. Kilpailuta oma laina Zmartan palvelussa vaikka heti, se ei vie kuin minuutin.

Bigbank on verkossa toimiva pankki josta voi hakea varsin edullista pankkilainaa. Bigbank myöntää pankkilainaa kiinteällä korolla alkaen 5,9%. Netin kautta haetun pankkilainan ei siis tarvitse olla kallis, vaan myös aidosti edullista lainaa on saatavilla. Bigbank pankin pankkilaina on kilpailukykyinen ja turvallinen vaihtoehto, sillä Bigbank antaa jokaiseen lainaan täyden 60 päivän tyytyväisyystakuun. Tämä tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on 60 päivän ajan täysi palautusoikeus ilman mitään lisäkuluja.

VertaaPankkeja.fi on kotimainen pankkilainojen kilpailutuspalvelu, josta saa yhdellä hakemuksella useiden pankkien lainatarjoukset. Käyttämällä palvelua säästät merkittävästi omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse täyttää kuin yksi lainahakemus. VertaaPankkeja.fi palvelun välityksellä yksi lainahakemus tavoittaa noin 25 pankkia, joten jos yhden hakemuksen täyttäminen vie noin 10 minuuttia, veisi 25 lainahakemuksen täyttäminen reilusti yli 4 tuntia. Palvelun avulla säästät siis merkittävästi omaa aikaasi. Lainaa voi hakea 1000 - 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Pyydä omat ilmaiset lainatarjoukset jo tänään.

Lea Bank on norjalainen pankki, joka toimii Suomessa vain verkkopankkina. Lea Bankin lainatuote on 1000 - 50 000 euron suuruinen vakuudeton pankkilaina. Lea Bankin pankkilainaan voi valita 1 - 15 vuoden maksuajan. Kuluiltaan ja koroiltaan Lea Bank on varsin kilpailukykyinen pankki. Pyydä lainatarjous Lea Bank pankista ja vertaa sitä muiden norjalaisten pankkien lainatarjouksiin.

Avida Finans pankin lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan myöntää 2000 - 50.000 euroa, maksuajan ollessa 1 - 15 vuotta. Avida Finans AB toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Avidan lainapalvelun kautta voi hakea uutta lainaa tai yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Lue lisää ja kilpailuta Avidan pankkilaina vaivattomasti verkossa.

Collector Bank on tuttu pankki monelle meille. Collector Bank tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Collector Bankin ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea 2000 - 25.000 euroa. Maksuaikaa Collector Bank antaa 2 - 10 vuotta. Lue lisää Collector Bankin palveluista ja toiminnasta. Kerromme myös miten voit helposti kilpailuttaa Collector Bankin netissä.

Instabank on uusi pankki Suomen jatkuvasti kasvavilla lainamarkkinoilla. Instabank on Norjalainen pankki joka on nyt aloittanut toimintansa myös Suomessa. Instabank tarjoaa asiakkailleen varsin monipuolisia lainoja ja palveluita, kuten esimerkiksi mahdollisuuden niin moneen lyhennysvapaaseen kuukauteen kuin haluat. Voit esimerkiksi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa jo olemassa olevan lainasi uudelleen tai yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi. Lue lisää ja pyydä ilmaiset lainatarjoukset!

Halino myöntää lainaa kaikille 22 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Halino myöntää kertaluontoista pienlainaa ja kulutusluottoa summille 500 - 6000 euroa ja antaa sille maksuaikaa 1 - 5 vuotta. Kun kilpailutat lainasi Halinon lainapalvelussa, saat heiltä lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

MyLender on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen arkea helpottavia rahoitusratkaisuja. MyLender tarjoaa kilpailukykyistä lainaa jopa 30.000 euroon asti. Kilpailuta lainasi myös MyLenderillä ja vertaa lainatarjouksia - Näin saat selville mistä löytyy netin halvin laina. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Nordax Bank on pohjoismainen pankki, joka toimii useammassa maassa kuten: Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa.Nordax Bank on laajentanut toimintaansa myös Suomeen ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea vakuudetonta lainaa heti jopa 60.000 euroa. Maksuaika lainalle on valittavissa väliltä 1 - 15 vuotta. Nordax Bank kuuluu Ruotsin talletussuojan piiriin ja he toimivat Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, kuten muut Ruotsin pankit.

Fixura.fi on kiistatta Suomen tunnetuin vertaislainapalvelu, jonka kautta voi hakea lainaa pankkien ja rahoitusyhtiöiden sijaan muilta yksityisiltä ihmisiltä. Palvelusta tekee erikoisen myös se, että siellä lainaehdot sanelee lainanhakija, eikä suinkaan lainanmyöntäjä. Fixura.fi palvelusta voi hakea todella edullista lainaa, sillä lainan myöntää muut tavalliset ihmiset, jotka haluavat sijoittaa rahojaan vertaislainoihin. Lainasummat joita palvelusta voi hakea ovat 1000 - 20.000 euroa, maksuajan voi valita väliltä 2 - 5 vuotta.


Halvin laina löytyy muutamilla vinkeillä

Kerromme tällä sivulla miten löytää juuri sinun lainatarpeeseen sopiva laina mahdollisimman edullisesti.

Kukaan tuskin haluaa maksaa lainastaan yhtään sen enempää kuin on pakko, vaan tavoitteena on löytää markkinoiden halvin laina.

Kuten hyvin tiedämme, netissä toimii kymmeniä erilaisia lainapalveluita ja itselleen halvimman lainan löytäminen ei ole aina niin yksinkertaista.

Tässä sinulla on kuitenkin apuna kotimainen lainavertailupalvelu Vertaalainaa.fi jonka kautta halvin laina löytyy helpommin.

Toisaalta on hyvä, että valikoimaa on paljon ja suuri tarjonta lisää myös kilpailua lainantarjoajien välillä, mutta laaja tarjonta lisää epävarmuutta mistä löytää se halvin laina omaan lainatarpeeseen.

Lainavalikoimassa on pikavippejä, joustoluottoja, kulutusluottoja, vertaislainoja ja pankkilainoja.

On sanomattakin selvää, että lainapalveluiden kuluissa ja koroissa on suuria eroja.

Miten ihmeessä sitten löytää sen halvimman lainan?

Annamme tällä sivulla sinulle erittäin yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla löydät varmasti netin halvimman lainan.

Lue lisää vinkkejä, mitä tulee ottaa huomioon kun hakee lainaa netistä Käyttölainat.fi palvelusta.

 

Kuluton laina on aina halvin laina

Jos et ole koskaan aikaisemmin hakenut lainaa netistä, voit uutena asiakkaana hyödyntää usean eri lainapalvelun kuluttomat ensilainat.

Näitä kuluttomia ensilainoja voi löytää niiltä lainapalveluilta, jotka tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta hakea luottokorttia.

Yksi suosituimmista luottokorteista netissä on varmasti Bank Norwegian – Luottokortti, jossa on aina 6 viikkoa korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

 

Halvin laina ei välttämättä ole se nopein vaihtoehto

Sanon nyt heti tähän alkuun, että kun etsitään netin halvinta lainaa, on silloin hakukriteerinä lainan kulut ja korot, ei lainan nopeus.

Jos tarvitset lainaa mahdollisimman nopeasti, voit etsiä palvelua josta saa lainaa heti käyttöön.

Näistä nopeista lainapalveluista löydät lisää tietoa sivustoltamme, mutta tällä sivulla me keskitymme halvimman lainan etsimiseen.

 

Halvin laina löytyy noin 5 minuutin työllä

Mikään ei tapahdu itsestään.

Jos todella haluat säästää rahaa lainojen kuluissa ja koroissa, se vaatii sinulta noin 5 minuutin työtä.

Palkka näin lyhyestä työstä voi kuitenkin olla jopa tuhansia euroja.

Esimerkiksi eräs sivustomme käyttäjistä kilpailutti 20.000 euron lainan uudelleen tämän ohjeen mukaisesti ja teki siinä säästöä useita tuhansia euroja.

On siis selvää, että tähän kannattaa uhrata tuo 5 minuuttia tai hieman pidempikin aika.

Vertailun vuoksi tässä muutaman lainaesimerkki siitä millaiset erot lainatarjousten välillä saattaa olla. Esitetyt lainaesimerkit ovat yhden lainanhakijan lainatarjouksia ja jokainen lainatarjous on yksilöllinen perustuen lainanhakijan tietoihin ja maksukykyyn. Paras tapa selvittää miten lainan kilpailuttaminen monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä vaikuttaa sinun omiin henkilökohtaisiin lainatarjouksiin, on pyytää maksuttomat lainatarjoukset.

Esimerkki lainalaskurilla laskettuna: Lainaa 10 000 euroa, 5 vuoden maksuajalla

Hakija pyytää lainatarjoukset useammalta lainantarjoajalta. Tarjoukset saatuaan halvin laina on kokonaiskustannuksiltaan 11 623 euroa ja kallein laina 16 046,33 euroa. Halvimman ja kalleimman lainan välinen ero on jopa 4 423,33 euroa.

Esimerkki lainalaskurilla laskettuna: Lainaa 15 000 euroa, 7 vuoden maksuajalla

Hakija pyytää lainatarjoukset 15 000 euron suuruiselle lainalle, jossa maksuaika on 7 vuotta. Hän saa yhteensä seitsemältä luotonmyöntäjältä lainatarjoukset. Halvin laina on kokonaiskustannuksiltaan 18 467,24 euroa ja kallein laina 28 129,81 euroa. Ero kalleimman ja halvimman lainan välillä on 9 662,57 euroa.

 

Halvin laina löytyy vain kilpailuttamalla useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä

Lainojen kilpailuttaminen on siis avain halvimman lainan löytymiseen.

Nyt varmasti ajattelet: Miten ihmeessä ehdin kilpailuttamaan monta pankkia 5 minuutissa?

Vastaus on: Ei sinun tarvitse jättää kuin yksi ainoa lainahakemus.

Yhden lainahakemuksen täyttäminen vie 3 – 5 minuuttia, ehdit siis hyvin tekemään ne tuossa ajassa.

 

Jätä hakemukset oikeisiin lainapalveluihin

Mihin nuo lainahakemukset sitten tulee jättää, jotta niiden avulla löytyisi tuo kaikkien haluama halvin laina?

Luettelen nyt tähän ne lainapalvelut, joista sinun kannattaa pyytää lainatarjous.

Laitan mukaan myös pienen perustelun siitä, miksi suosittelen kyseistä palvelua.

Onko tärkeää muistaa, että alla olevat lainat ovat sekä edullisin että luotettavia ja turvallisia lainoja.

 

VarmaLaina.fi

VarmaLaina

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Voit hakea lainaa heti 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 20 vuotta.
 • VarmaLaina.fi on Suomen suosituin lainojen kilpailutuspalvelu.
 • Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Perustelut:

Jos yhden lainahakemuksen täyttäminen vie 5 minuuttia, niin 30 lainahakemuksen täyttäminen vie silloin noin 3 tuntia.
Kun jätät yhden hakemuksen meille, me kilpailutamme sen ilmaiseksi yli 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä.
Käyttämällä maksutonta palveluamme säästät aikaasi lähes kolme tuntia.

Palvelun käyttäminen on 100 % maksutonta.

Lue lisää

 


VertaaLainaa.fi

VertaaLainaa.fi

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 20 vuotta.
 • Yksi hakemus tavoittaa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.
 • Voit yhdistää useat pienet lainasi yhdeksi pankkilainaksi.
 • Voit kilpailuttaa uudet ja vanhat lainat maksutta.

Perustelut:

VertaaLainaa.fi on maksuton lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, josta voi hakea lainaa aina 60.000 euroon asti.

Palvelun kautta tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella.

Lue lisää

 


FiksuLaina.fi

Fiksulaina

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Voit hakea lainaa 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 20 vuotta.
 • FiksuLaina.fi on kotimainen lainanvälityspalvelu, joka etsii tarpeeseesi sopivimman lainan.
 • Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

Perustelut:

FiksuLaina.fi on luotettava ja täysin kotimainen lainanvälityspalvelu.

Lainahakemus on todella nopea ja yksinkertainen täyttää ja lähettää.

Sinun täytyy jättää vain yksi hakemus, FiksuLaina hoitaa asiaasi siitä eteenpäin ja toimittaa yhteistyökumppaneidensa avulla sinulle netin parhaat lainatarjoukset.

Palvelun käyttäminen on 100 % maksutonta.

Lue lisää

 


LainojenYhdistäminen.com

Lainojen yhdistäminen

 • Ikäraja on 18 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 20 vuotta.
 • LainojenYhdistäminen.com kilpailuttaa lainasi noin 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä.
 • Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta.

Perustelut:

LainojenYhdistäminen.com on 100 % ilmainen lainanvälityspalvelu.

Riittää kun jätät yhden ainoan lainahakemuksen LainojenYhdistäminen.com palveluun, niin he pyytävät siihen lainatarjousta jopa yli 30 eri pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

Voit siis saada muutaman minuutin työllä, jopa reilusti yli kymmenen lainatarjousta. Lainatarjoukset toimitetaan antamaasi sähköpostiin.

Lainojen yhdistäminen heidän kauttaan on erittäin helppoa ja nopeaa.

Lue lisää

 


LainanKilpailuttaja.fi

Kilpailuta laina

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Voit hakea lainaa 2000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta.
 • LainanKilpailuttaja.fi on kotimainen palvelu, joka etsii tarpeeseesi sopivimman lainan sinun puolestasi.
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 25 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Perustelut:

LainanKilpailuttaja.fi ei itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan kilpailuttaa ne.

LainanKilpailuttaja.fi on täysin kotimainen palvelu, jonka kautta lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa.

Lue lisää

 


 

Pyytämällä lainatarjoukset yllä olevista palveluista, löydät varmasti netin halvimman lainan

Kuten edellä huomasit, osa suosittelemistani lainapalveluista on niin sanottuja lainanvälityspalveluita.

Jos pyydät lainatarjouksen kaikista yllä olevista palveluista, saat kymmeniä lainatarjouksia.

Saatuasi lainatarjoukset, vertaa lainoja ja niiden ehtoja toisiinsa.

Jos joukossa on hyvä lainatarjous, voit halutessasi hyväksyä sen.

Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta, eikä lainatarjouksen pyytäminen koskaan sido sinua mihinkään.

Jos et löydä sopivaa lainatarjousta näistä palveluista, voi hylätä ne ja etsiä toisaalta.

 

Pienellä työllä hyviin tuloksiin

Toivottavasti tämän sivun sisällöstä oli hyötyä juuri sinulle.

Toivomme että voisit vinkkiemme avulla löytää mahdollisimman halvan lainan.

Muista, että kun jaksat kilpailuttaa monta eri lainapalvelua, löydät varmasti sen halvimman lainan.

Muista myös se, että hakemastasi lainasummasta riippuen, voit säästää merkittävän summan, kun uhraat edes puoli tuntia lainojen kilpailuttamiseen.

 

Halvin ja luotettavin laina löytyy, kun tarkastat seuraavat asiat:

 • Yrityksen kotimaisuus ja/tai toiminen Suomessa on kunnossa.
 • Pankki tai rahoitusyhtiö toimii finanssivalvonnan alaisuudessa.
 • Lainasopimuksessa on selkeästi esitetty lainan todellinen vuosikorko ja muut kulut.
 • Lainantarjoajaan saa tarvittaessa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Usein kysytyt kysymykset:

Kuinka nopeasti halvin laina voi löytyä?

Kun käytät kotimaista Pienlainat.fi palvelua, löytyy halvin laina alle 5 minuutissa. Annamme sivuillamme tarkat ohjeet, joiden avulla halvimman lainan löytyminen on helppoa ja nopeaa.

Miten halvin laina löytyy?

Halvin laina löytyy vain lainatarjouksia vertailemalla, joten ensimmäinen asia joka tulee hoitaa kuntoon on lainatarjousten pyytäminen. Tähän voit käyttää meidän maksutonta Pienlainat.fi palvelua, jonka kautta tavoitat suomen tunnetuimmat pankit ja muut luotonantajat. Kaikkiaan lainahakemuksesi kilpailutetaan yli 30 eri lainapalvelun kesken.

Mistä erotan halvan ja kalliin lainatarjouksen?

Kun olet ensin pyytänyt maksuttomat lainatarjoukset palvelustamme, voit aloittaa niiden vertailun. Kaikissa toimittamissamme lainatarjouksissa on esillä lainan todellinen vuosikorko, joka kertoo suoraan sen kuinka kalliista lainasta on kyse. Lainan todelliseen vuosikorkoon lasketaan kaikki lainaan liittyvät korot ja muut kulut, joten mitä suurempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä kalliimmasta lainasta on silloin kyse.

Miksi halvin laina kannattaa etsiä Pienlainat.fi palvelusta?

Pienlainat.fi on kotimainen ja täysin maksuton palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 - 60 000 euroa. Olemme toimineet suomen lainamarkkinoilla lainavertailupalveluna jo vuodesta 2011 saakka, joten olemme olleet mukana tuhansissa lainaratkaisuissa. Me palvelemme kaikkia suomen kansalaisia jotka haluavat kilpailuttaa lainansa netissä. Palvelumme on aina maksuton ja avoinna 24/7.

Pienlainat.fi
Logo