GF Money

Kilpailuta GF Money ja 30+ muuta luotonantajaa

GF Money – Avoin ja selkeä lainapalvelu

GF Money lainapalvelun toiminta on luotettavaa, avointa ja ammattitaitoista. Lainapalvelu myöntää lainaa ilman vakuuksia väliltä 2000 – 10.000 euroa. Pitkä 2 – 6 vuoden takaisinmaksuaika pitää asiakkaan kuukausilyhennyksen maltillisella tasolla.

Kilpailuta GF Money sekä 30+ lainantarjoajaa hetkessä. Lainan kilpailuttaminen on nopeaa ja avointa, saat lainatarjoukset vertailtavaksi ja tiedät nopeasti mistä ottaa tarvittava laina.

Lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja riskitöntä. Yhtäkään lainatarjousta ei ole pakko hyväksyä ellei lainatarjouksista mikään ole mieleinen. Jokainen lainan kilpailutuksessa mukana oleva pankki ja rahoitusyhtiö pyrkii tekemään hakijalle parhaan mahdollisen lainatarjouksen omien lainanhakukriteereidensä pohjalta.

 

Tiedot lyhyesti:

  • Palvelun käyttöön tarvittava ikäraja on 22 vuotta.
  • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen.
  • Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky ja puhtaat luottotiedot.
  • Haettavat lainasummat ovat 2000 – 10.000 euroa.
  • Laina-aika 2 – 6 vuotta.
  • Maksat GF Money lainasta vain nimelliskorkoa.
  • Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu milloin vain.
  • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia.
  • Hae lainaa heti ja saat alustavat lainatarjoukset hetkessä.
  • Esimerkkilaina: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,6 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään GF Money lainapalvelulle sekä 30+ lainantarjoajalle.

Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee oman riskianalyysin hakijan antamien tietojen perusteella.

Kilpailuta GF Money ja 30+ muuta luotonantajaa

GF Money lainapalvelu esittelyssä

GF Money on suomalainen rahoitusyhtiö. Yrityksellä on toimintaa sekä Ruotsissa ja Tanskassa. Palvelu tarjoaa monipuolisia ja joustavia rahoitusratkaisuja kuluttajille. Vakuudettoman kulutusluoton korko on kohtuullisella tasolla koko lainan takaisinmaksuajan, lainasta ei peritä luotonhoitokustannuksia tai järjestelypalkkiota.

 

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Hakijalla ei ole mitään riskiä pyytää lainatarjouksia. Lainan kilpailuttamiseen tarkoitettu hakemus on asiakkaalle täysin maksuton ja tarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa mihinkään sopimukseen. Lainatarjousten määrä riippuu aina siitä paljonko asiakas hakee lainaa ja millä laina-ajalla hän haluaisi saada lainan. Jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tekee oman arvionsa tarjouksestaan sen perusteella, millainen on hakijan taloudellinen tilanne ja haluttu lainasumma. Lainantarjoajalla voi olla esittää hakijalle hieman erilaista lainaa, jos he katsovat, että se on parempi hakija maksukykyyn nähden. Tutustu aina tarjouksiin rauhassa ja päätä hyväksytkö vai hylkäätkö tarjoukset. Hakemuksen hylkäämisestä ei peritä lisämaksua.

 

Lainahakemus avoinna joka päivä

Lainan kilpailuttaminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Aloita hakemuksen täyttäminen silloin, kun sinulle parhaiten sopii, vaikka keskellä yötä. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat täyttää ja lähettää hakemuksen maksutta.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Lainaa on mahdollista saada GF Money lainapalvelusta ilman takaajia tai vakuuksia.

Lainalle voi kuitenkin hankkia lähipiiristään henkilötakaajan. Kun lainaa haetaan yhdessä toisen hakijan kanssa, on tämä luotonmyöntäjälle riskittömämpi vaihtoehto. Näin ollen lainaa voi saada helpommin, suuremman summan, paremmilla lainaehdoilla.

 

Yhteystiedot:

Mikonkatu 2 D

00100 Helsinki

sekä

Kristiinankatu 3 B

20100 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi


Hae lainaa


Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut