Collector Bank

Collector

Collector Bank – kulutusluotto pankista

Collector Bank on Ruotsissa perustettu pankki, joka tarjoaa asiakkailleen selkeää rahoitusratkaisua. Hae joustavaa lainaa heti jopa 25.000 euroa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten hakijan ei tarvitse etsiä takausta, joten lainaprosessi on nopea. Hae kulutusluotto mihin lainatarpeeseen tahansa, esimerkiksi auton ostoon, pieneen remonttiin tai vaikka kesämökin remontoimiseen.

 

Tiedot lyhyesti:

  • Ikäraja palvelun käyttöön on 20 vuotta.
  • Lainaa voit hakea 2000 – 25.000 euroa.
  • Laina-aika on 1 – 15 vuotta.
  • Hakemuksella voit hakea uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhan lainan.
  • Myös lainojen yhdistäminen on mahdollista.
  • Yhdistä kaksi tai useampi lainasi yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.
  • Lainan käyttötarkoituksen saa jokainen hakija itse päättää.
  • Lainaesimerkki: 4000 euron lainalla, jonka lyhennysaika on 4 vuotta, luoton avausmaksu 60 €, laskutusmaksu 3 €/erä ja korko 13 %, todellinen vuosikorko on 16,54 %.*
  • Lue lisää Collector Bankista Vertaalainaa.fi palvelusta.

Pyydä lainatarjoukset, niin näet millä ehdoilla sinä voi saada lainaa.

Laina kilpailutetaan Collector Bankilla sekä yli 30 muulla lainantarjoajalla.

Lainahakemuksen hakeminen sekä lainatarjouksien vastaanottaminen on aina maksutonta ja riskitöntä. 

Monet ovat löytäneet sopivan lainaratkaisun juuri kilpailuttamisen kautta – selvitä toimiiko lainan kilpailuttaminen myös sinun kohdallasi? 

Collector Bank lainapalvelun esittely

Collector on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2008 alkaen. Suomen lisäksi heillä on konttorit myös Ruotsissa, Norjassa sekä Saksassa. Pankki tarjoaa yksityisasiakkaille lainaa 2000 eurosta jopa 25.000 euroon saakka. Lainapalvelun kautta asiakas voi yhdistää jo olemassa olevat lainat yhteen selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen tai hakea uutta lainaa. Collector Bank on toiminut lainamarkkinoilla jo pitkään, joten kaikki toimii heidän kauttaan aina kilpailuttamisesta lainanmyöntämiseen nopeasti ja turvallisesti.

 

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä lainahakemuksen välitämme sen hetkessä yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Tulleet lainatarjoukset perustuvat aina lainantarjoajan lainaehtoihin ja jokainen tarjous on henkilökohtainen. Hakijalla on aina täysi oikeus tutustua lainatarjouksiin rauhassa ja päättää hyväksyykö vai hylkääkö tarjouksen.

Lainahakemuksen voi täyttää mihin kellonaikaan tahansa päivään katsomatta. Hakemuksen täyttämisen jälkeen sen kilpailuttaminen aloitetaan heti, mutta vuorokaudesta riippuen hakija saa lainatarjoukset päiväsaikaan heti ja viimeiset mahdolliset lainatarjoukset muutaman päivän viiveellä.

Hakijan on helppo kilpailuttaa Collector Bank sekä 30+ lainanmyöntäjää juuri silloin, kun hänellä on siihen sopivasti aikaa.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Collector lainaa varten hakijan ei tarvitse hankkia takausta tai muita vakuuksia. Tämä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti.

Halutessaan hakija saa ottaa rinnalleen toisen yhteisvastuullisen hakijan. Yhdessä lainaa haettaessa on myönteinen lainapäätös todennäköisempi, koska kahden hakijan lainan myöntämisessä pankin luottotappioriski pienempi.

 

Yhteystiedot:

Suomen sivuliike

Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A

00180 Helsinki

Pienlainat.fi
Logo