Bigbank

BigBank

Bigbank – Lainaa netistä 1000 – 50.000 €

Bigbank on verkossa toimiva pankki josta voi hakea varsin edullista pankkilainaa. Bigbank myöntää pankkilainaa kiinteällä korolla alkaen 5,9%. Netin kautta haetun pankkilainan ei siis tarvitse olla kallis, vaan myös aidosti edullista lainaa on saatavilla. Bigbank pankin pankkilaina on kilpailukykyinen ja turvallinen vaihtoehto, sillä Bigbank antaa jokaiseen lainaan täyden 60 päivän tyytyväisyystakuun.

Tämä tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännössä sitä, että sinulla on 60 päivän ajan täysi palautusoikeus ilman mitään lisäkuluja.

Jos sinä tarvitset lainaa johonkin suurempaan hankintaan, suosittelemme että pyydät siihen lainatarjouksen myös Bigbank pankista. Pyydä siis oma maksuton lainatarjous jo tänään. Se on maksutonta eikä se sido sinua mihinkään.

 

Tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on 22 vuotta.
 • Voit hakea lainaa 1000 – 50.000 euroa.
 • Lainan maksuaika on 24 – 240 kuukautta.
 • Saat lainaan täyden 60 päivän tyytyväisyystakuun.
 • Laina myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.
 • Lainapäätöksen saat noin 15 minuutin sisällä.
 • Hyväksytty laina maksetaan tilillesi heti.
 • Bigbank auttaa sinua toteuttamaan suunnitelmasi.
 • Pyydä maksuton lainatarjous netistä milloin tahansa.
 • Kiinteä korko alkaen 5,9 % koko sopimuskauden ajan.
 • Esimerkki Bigbankin lainasta: Kun lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 5,9 %, niin kuukausierä on 186 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 9,3 %. Takaisinmaksettava summa 11 178 €. Tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta. Huomioithan, että Bigbank lainojen takaisinmaksuajaksi voi valita 24 – 120 kuukautta. Suurin todellinen vuosikorko on 16,2 %.

Kuka voi hakea lainaa Bigbank lainapalvelusta?

Bigbank lainapalvelun ikäraja on 22 vuotta. Lainaa voidaan myöntää vain henkilöille joilla ei ole maksuhäiriöitä. Lainanhakijalla on oltava säännölliset tulot, kiinteä osoite Suomessa, omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, sekä Suomen kansalaisuus.

Myös lainanhakijan maksukyvyn tulee olla riittävän hyvä haettuun lainaan nähden.

 

Kuinka paljon Bigbank myöntää lainaa?

Bigbank myöntää nopeita kulutusluottoja summille 1000 – 50.000 euroa. Voit hakea lainaa heti joko yksin, tai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa. Yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puolisosi tai jokin muu perheenjäsen, joka täyttää lainanhakijan vaatimukset.

 • Jos päätät hakea lainaa yksin, voit hakea sitä 1000 – 25.000 euroa.
 • Jos päätätte hakea lainaa yhdessä, voitte silloin valita lainasumman väliltä 1000 – 50.000 euroa.

 

Kuinka pitkä maksuaika Bigbank lainoissa on?

Aivan kuten lainasummissakin, myös maksuajoissa on eroja sen mukaan, onko hakijoita yksi vai kaksi.

 • Jos haet lainaa yksin, on maksuaika silloin 36 – 60 kuukautta.
 • Jos haette lainaa yhdessä, voitte silloin valita maksuajan 24 – 120 kuukauden väliltä.

 

Kuinka Bigbank kulutusluotto haetaan?

Bigbank kulutusluoton hakeminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Aloita Bigbank lainapalvelun sekä 30 muun lainantarjoajan kilpailuttaminen klikkaamalla kohtaa ”Pyydä lainatarjous tästä”. Tämän jälkeen pääset täyttämään varsinaista lainahakemusta. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen hakemuksesi kilpailutetaan hetkessä kaikilla 30 lainantarjoajalla. Kaikki lainapalvelut, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle lainaa lähettävät omat lainatarjouksensa. Hakijan tehtäväksi jää lainatarjousten tarkempi vertailu ja lainatarjouksen hyväksyminen. Ellei mikään tarjouksista miellytä, hakija saa hylätä kaikki lainatarjouksen ilman mitään kustannuksia.

 

Voinko pyytää vain pelkkää lainatarjousta?

Totta kai voit. Lainatarjouksen pyytäminen on viisasta ja järkevää, sillä siten pääset tutustumaan tarkasti lainan lopullisiin kuluihin ja lainaehtoihin. Jos lainatarjous ei miellytä sinua, voit jättää sen hyväksymättä. Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Koska voin pyytää lainatarjousta?

Voit hakea lainaa tai pyytää lainatarjousta Bigbank lainapalvelusta milloin vain. Bigbank ottaa lainahakemuksia vastaan viikon jokaisena päivänä ja kaikkina kellonaikoina.

 

Kuinka suuret korot Bigbank pankin lainoissa on?

Bigbank on erittäin kilpailukykyinen pankki Suomen lainamarkkinoilla. Lainan korko on aina henkilökohtainen ja määräytyy hakijan tietojen mukaan. Vuosien saatossa Bigbank pankin lainojen korot ovat kuitenkin laskeneet erittäin miellyttävälle tasolle. Voimmekin sanoa että netin halvin laina voi hyvinkin löytyä Bigbank pankista.

 

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saat noin 15 minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

 

Kuinka nopeasti saan lainaa tililleni?

Bigbank on nopea lainapalvelu ja voit saada rahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Rahojen siirroissa eri pankkien välillä voi kuitenkin olla eroja, riippuen siitä missä pankissa sinun tilisi on. Tarkan ajan saat tähän Bigbankin asiakaspalvelusta.

 

Tarvitaanko lainaan vakuuksia tai henkilötakaajia?

Bigbank myöntää lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Yli 25.000 euron lainoihin vaaditaan toinen yhteisvastuullinen lainanhakija.

 

Voinko yhdistää useita pieniä lainojani yhdeksi halvemmaksi lainaksi?

Kyllä voit. Bigbank on erikoistunut myös yhdistelylainojen myöntämiseen. Voit vaihtaa kaikki päällekkäiset lainasi yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi ja säästää tällä tavoin lainan kuluissa. Lainojen yhdistäminen on viisas teko ja sen avulla on helppo saada säästöä lainan kuluihin. Myös talouden hoito on helpompaa, kun sinulla on vain yksi laina maksettavana.

 

Kilpailuta vanha lainasi uudelleen

Onko sinulla jokin vanha laina kokonaan tai osittain maksamatta? Oletko varma että lainasi korko on varmasti kilpailukykyinen ja edullinen? Tiesitkö että voisit kilpailuttaa lainan uudelleen Bigbank pankin avulla? Nyt voit vaihtaa minkä tahansa vanhan lainasi uuteen ja edullisempaan pankkilainaan.

Olipa sinulla mikä tahansa kulutusluotto osittain tai kokonaan maksamatta, voit nyt kilpailuttaa sen uudelleen Bigbank pankin palvelussa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että pyytäisit itsellesi lainatarjousta vastaavan kokoisesta lainasta, joka sinulla nyt on maksamatta. Saatuasi lainatarjouksen, voisit verrata sen kuluja ja korkoja nykyisen lainasi kuluihin ja korkoihin. Jos saamasi lainatarjous olisi edullisempi kuin vanha lainasi, voisit hyväksyä sen ja maksaa sillä pois vanhan ja kalliin lainasi. Näin säästäisit selvää rahaa lainan kuluissa ja koroissa.

 

Bigbank kokemuksia:

Bigbank on suuri toimija pohjoismaiden lainamarkkinoilla. Bigbankin lainatuote on selkeä kertaluontoinen kulutusluotto, joten sen lainaehtojen ymmärtäminen on varsin selkeää ja helppoa. Lainasummat ovat erittäin laajat ja niille myönnetään reilusti maksuaikaa. Vaikka Bigbankin lainatuote onkin kulutusluotto, on se silti yksi Suomen nopeimmista lainapalveluista. Me voimme antaa Bigbankin lainapalvelulle hyvän palautteen, sillä me emme löytäneet mitään suuria vikoja tai huomautettavia asioita.

 

Yhteystiedot

Bigbank AS Suomen sivuliike

Panimokatu 4

00580 Helsinki

Puh: 09 4259 9691

Pienlainat.fi
Logo