Bank Norwegian

Bank Norwegian

Bank Norwegian – Hae lainaa 1000 – 60.000 €

Bank Norwegian on varmasti tuttu pankki monelle meistä. Bank Norwegian laajensi toimintaansa Suomeen vuonna 2016 ja on varsin lyhyessä ajassa noussut yhdeksi netin suosituimmista lainapalveluista. Suuri suosio johtuu varmasti siitä, että Bank Norwegian on ihan oikea pankki joka myöntää varsin edullista pankkilainaa.

Jos Bank Norwegian pankin lainoja verrataan muihin netistä haettaviin lainoihin, huomaa eron lainojen koroissa ja maksuajoissa varsin helposti. Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa heti 1000 – 60.000 euroa ja maksuaika on valittavissa väliltä 1 – 15 vuotta. Bank Norwegian myöntää myös todella suosittua yhdistelylainaa, jolla voi helposti yhdistää useat pienet lainat ja osamaksut yhdeksi merkittävästi edullisemmaksi pankkilainaksi. Lainatarjousta voi pyytää kuka tahansa 23 vuotta täyttänyt luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Jos sinä tarvitset edullista lainaa netistä, suosittelemme että pyydät lainatarjousta myös Bank Norwegian pankista.

Lainan hakeminen ja lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu sähköisesti, joten kaikki on sujuvaa ja nopeaa. Nykyään monet hakevat lainaa netistä eikä sitä pidetä mitenkään vieroksuttavana asiana. Lainan hakeminen verkosta on turvallista ja luotettavaa.

 

Tiedot lyhyesti:

 • Ikäraja on 23 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on 1 – 15 vuotta.
 • Bank Norwegian on netissä toimiva pankki.
 • Nyt voit hakea edullista pankkilainaa netistä.
 • Todella edulliset lainatuotteet.
 • Lainan korko on 4,99 – 19,99 %*
 • Hae selkeä ja perinteinen pankkilaina Bank Norwegian pankista.
 • Voit jättää oman lainatarjouspyyntösi netissä milloin vain.
 • Nyt voit unohtaa kalliit pikalainat ja hakea edullisempaa lainaa pankista.
 • Bank Norwegian on erittäin suosittu myös Tanskassa ja Ruotsissa.
 • Jos tarvitset lainaa, tämä on se pankki johon sinun kannattaa tutustua.
 • Esimerkki: Lainasumma 10.000 euroa, Maksuaika 2 vuotta, Kk-erä 483,50 €/kk. Lainan kokonaiskulut 11 604 €. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 15,89 %.
 • *LÄHDE: VertaaLainaa.fi – Bank Norwegian

Kuka voi hakea lainaa Bank Norwegian pankista?

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa Bank Norwegian pankista.

Bank Norwegian pankki voi myöntää lainaa, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

 • Lainanhakijan on oltava vähintään 23 vuotias.
 • Lainanhakija on Suomen kansalainen tai vähintään 36 kuukautta Suomessa oleskellut henkilö.
 • Lainanhakijan luottotietojen tulee olla puhtaat.
 • Lainanhakijalla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Lainanhakijalla on oltava käytössään omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
 • Kaikkien pankkien asiakkaat voivat hakea lainaa Bank Norwegianilta.

 

Kuinka Bank Norwegian pankin lainaa haetaan?

Bank Norwegian kumoaa täydellisesti sen vanhan oletuksen, että lainan hakeminen pankista on hidasta ja työlästä. Koska Bank Norwegian toimii ainoastaan netissä, he ovat panostaneet lainan hakemisen helppouteen, yksinkertaisuuteen ja nopeuteen. Bank Norwegian pankin lainahakemus onkin todella helppo ja nopea täyttää. Testasimme itse lainahakemusta ja totesimme että sen täyttää helposti alle minuutissa. Kaiken lisäksi voit jättää hakemuksen omalta kotisohvaltasi ja aivan mihin kellonaikaan tahansa.

 

Paljonko voin hakea lainaa?

Lainasummat joita Bank Norwegian myöntää ovat 1000 – 60.000 euroa. Lainasumman voit valita vaikka yhden euron tarkkuudella. Lainan käyttökohdetta ei myöskään ole pakko määrittää. Tyypillisesti Bank Norwegianilta haetaan vakuudetonta kulutusluottoa kodin remontointiin tai huonekalujen ostoon. Monesti lainatarpeen syynä on myös venelaina, autolaina tai lomalaina, mutta jokainen lainanottaja saa itse päättää mihin lainan ottaa ja käyttää.

 

Kuinka pitkän maksuajan Bank Norwegian antaa?

Maksuaika on aina lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta. Sinulle ehdotetaan lainasummaan sopivaa maksuaikaa lainahakemuksen yhteydessä.

 

Täytyykö minun lähettää joitakin liitteitä lainahakemukseeni?

Aivan kuten muutkin pankit, myös Bank Norwegian haluaa varmistaa asiakkaidensa maksukyvyn. Tämän vuoksi he pyytävätkin asiakkaita lähettämään tulotositteet esimerkiksi sähköpostin liitetiedostona. Saat tarkemmat ohjeet liitteiden lähettämiseen Bank Norwegianin lainatarjouksesta.

 

Kuinka suuret korot Bank Norwegian pankin lainoissa on?

Bank Norwegianin verkkosivuilla sanotaan, että lainan korot ovat alkaen 4,99 %. Pankki asettaa jokaiselle lainanhakijalle oman yksilöllisen koron.

Koron suuruuteen vaikuttaa esimerkiksi seuraavat asiat:

 • Tulojen määrä kuukaudessa.
 • Työsuhde.
 • Jo olemassa olevat velat.
 • Siviilisääty.
 • Mahdollisen kumppanin kuukausitulot.
 • Asumismuoto.
 • Lasten lukumäärä.
 • Haetaanko lainaa yksin vai yhdessä toisen rinnakkaishakijan kanssa*.

* Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, saa siihen todennäköisemmin hieman edullisemman lainan koron.

 

Voinko mitenkään varmistaa voisinko saada lainaa Bank Norwegian pankista?

Helpoin ja nopein tapa varmistaa omat mahdollisuudet lainan saamiseen on pyytää lainatarjousta. Jätettyäsi lainatarjouksen saat heti alustavan lainapäätöksen. Tämän jälkeen voit toimittaa pyydetyt liitteet, jonka jälkeen saat lopullisen lainapäätöksen. Lainatarjouksen ja lainapäätöksen pyytäminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa.

 

Voinko kilpailuttaa vanhan kulutusluottoni uudelleen?

Totta kai voit. Lainan kilpailuttaminen on viisasta ja järkevää hommaa jota kaikki eivät kuitenkaan jaksa tehdä. Vielä harvempi meistä viitsii kilpailuttaa vanhaa jo olemassa olevaa lainaa udelleen. Nykyään lainamarkkinoilla on kuitenkin niin kova kilpailu, että lainojen korot ovat laskeneet erittäin maltilliselle tasolle.

Tämä tarjoaakin loistavan tilaisuuden vaihtaa vanha ja kallis kulutusluotto, autolaina, remonttilaina tms. uuteen ja merkittävästi edullisempaan pankkilainaan. Pienlainat.fi suosittelee aina niin uuden kuin vanhankin lainan kilpailuttamista, sillä se on ainut tapa jolla voit tehdä suuriakin säästöjä lainan koroissa ja kuluissa.

 

Minulla on monta pienlainaa maksamatta, voinko yhdistää ne yhdeksi pankkilainaksi?

Kyllä voit. Itseasiassa Bank Norwegian hoitaa lainojen yhdistämisen erittäin hyvin ja selkeästi. Voit aloittaa lainojen yhdistämisen heti lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä, merkitsemällä lainahakemukseen kohdan ”Maksa muita velkoja”. Tämän jälkeen voit jatkaa lainahakemuksen täyttämistä aivan normaalisti. Lainahakemuksessa tullaan kysymään kaikki ne lainat, jotka haluat yhdistää. Kun olet antanut kaikki pyydetyt tiedot ja saanut hyväksytyn lainapäätöksen, maksaa Bank Norwegian kaikki vanhat lainasi pois. Tämän jälkeen saat lyhentää vain yhtä lainaa Bank Norwegianille, sen sijaan että maksaisit kuukausittain useaa lainaa. Lainojen yhdistäminen yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi, säästää lainan kuluissa ja koroissa merkittäviä summia. Lainojen yhdistäminen antaa myös mahdollisuuden maksaa lainat pois nopeammin, sillä suurempi osa lyhennyksestä menee nyt lainan maksuun, eikä korkoihin.

 

Vaatiiko Bank Norwegian lainaan vakuuksia tai takaajia?

Ei vaadi. Kaikki lainat joita Bank Norwegian myöntää ovat 100 % vakuudettomia lainoja.

 

Miksi hakisin lainaa Bank Norwegian pankista?

Jos haluat saada halvan lainan, kannattaa sinun ehdottomasti pyytää lainatarjous myös Bank Norwegianilta. Pyytämällä lainatarjousta useasta eri palvelusta, voit helposti vertailla lainojen kulujen ja lainaehtojen eroja. Vain vertailemalla löydät itsellesi sopivimman lainantarjoajan. Uskomme kuitenkin vahvasti siihen, että Bank Norwegian tulee olemaan erittäin vahva ehdokas useimmissa lainavertailuissa.

 

Voinko hakea luottokorttia Bank Norwegian pankista?

Kyllä voit. Bank Norwegian toi markkinoille oman luottokortin, jossa on jopa 10.000 euron luottoraja.

 

Yhteystiedot

Bank Norwegian

Snarøyveien 36

1364 Fornebu

Norja

Org.nr. 991 455 671

Kotisivut: www.banknorwegian.fi

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee sinua puhelimitse numerossa: 07532 66 200 ja verkossa toimivalla yhteydenottolomakkeella. Asiakaspalvelu on avoinna kello 11.00 – 17.00 välisenä aikana. Bank Norwegian sivustolla on yhteydenottolomake, jolla saa nopeasti yhteyden asiakaspalveluun.

Pienlainat.fi
Logo