Avida

Avida

Avida – lainaa ilman vakuuksia

Avida Finans pankin lainatuote on vakuudeton kulutusluotto, jota voidaan myöntää asiakkaalle 2000 – 50.000 euroa. Avida Finans AB toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa. Avidan lainapalvelun kautta voi hakea uutta lainaa heti tai yhdistää jo olemassa olevia lainoja yhteen edullisempaan kokonaisuuteen. Kahden tai useamman lainan yhdistäminen poistaa hoitokuluista aiheutuneet päällekkäiset kulut.

Kilpailuta tarvitsemasi lainasumma Avida lainapalvelussa sekä 30+ lainantarjoajalla. Lainan kilpailuttaminen monen eri lainapalvelun välillä ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin helppoa. Täytä yksi hakemus ja lainasi kilpailutetaan hetkessä monen kilpailutuksessa mukana olevan pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

 

Tiedot lyhyesti:

 • Hakijan ikärajan on oltava vähintään 24 vuotta.
 • Voit hakea lainaa heti 2000 – 50.000 euroa.
 • Laina-aika riippuu lainasummasta ja on väliltä 1 – 15 vuotta.
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta.
 • Lainan käyttötarkoituksen saa jokainen päättää itse.
 • Aina henkilökohtaiset lainatarjoukset.
 • Lainatarjouksien pyytäminen on maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään.
 • Lainaesimerkki: Lainasumman ollessa 12 000€, 12,90% nimelliskorolla ja 11 vuoden takaisinmaksuajalla todelliseksi vuosikoroksi määräytyy 13,25% ja kuukausieräksi 167,76€.
 • Saat lisää tietoa Avida Finans pankista Vertaalainaa.fi lainavertailupalvelusta.

Laina kilpailutetaan Avida Finans AB:lla sekä yli 30 muulla lainantarjoajalla.

Lainalaskurin avulla voit suunnitella itsellesi sopivan lainan ja laina-ajan. Testaa lainalaskuria.

Avida lainapalvelu esittelyssä

Avida Finans AB on luottomarkkinayhtiö, joka toimii Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa.

Yhtiöllä on Suomen lisäksi toimintaa Ruotsissa sekä Norjassa. Avida Finans AB:N lainatuote on vakuudeton kulutusluotto.

Lainaa pankkipalvelun kautta voi hakea jopa 50.000 euroon saakka ilman vakuuksia. Avida lainaa voi hakea mihin tahansa suurempaan kertaostokseen tai arjessa tapahtuviin pienempiin hankintoihin. Uutta lainaa voi myös hakea, jos haluaa yhdistää jo olemassa olevat lainat yhteen selkeämpään kokonaisuuteen. Yhdistettävät lainat voivat olla lainatuotteeltaan mitä tahansa. Yleensä pikavipit halutaan mieluusti vaihtaa edullisempaan kulutusluottoon.

 

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Lainahakemuksen täyttäminen ja tarjouksien vastaanottaminen on kaikkien pankkien asiakkaille maksutonta.

Saadaksesi lainatarjouksen myös Avida Finans AB lainapalvelusta sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Sinulla tulee olla vähintään 24 vuoden ikä
 • Sinulla tulee olla Suomen kansalaisuus
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Tiedoissasi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Vertaalainaa.fi palvelussa on kerrottu tarkemmin muun muassa Avida lainapalvelusta sekä monesta muusta lainantarjoajasta. Lue lisää, jos Avida laina ei ole sellainen, minkä tarvitset.

 

Lainahakemus avoinna joka päivä

Lainahakemus on avoinna jopa päivä kellon ympäri. Hae lainaa heti silloin, kun sinulla on siihen aikaa noin 5 – 10 minuuttia. Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus välitetään yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle, jotka tekevät oman arvionsa siitä, voivatko antaa oman lainatarjouksensa. Voit hakea lainaa, vaikka kaikki Avida lainan ehdot eivät kohdalla täyttyisikään. Lainantarjoaja tekee tarkemman riskianalyysin, jonka perusteella saat mahdollisen lainatarjouksen. Lainahakemuksen täyttäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään sopimukseen. Lainasopimuksen allekirjoitus onnistuu pankkitunnuksilla. Myönnetty laina on kertaluontoisesti tilille maksettava laina, jonka asiakas saa käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin tarvitsee.

 

Lainaa ilman vakuuksia

Avida laina on vakuudeton kulutusluotto, jonka myöntämisen perusteena ei ole takaajan tai vakuuden hankkiminen. Halutessaan hakija toki saa ottaa rinnalleen yhteisvastuullisen hakija. Yhdessä haetun lainan saa aina varmemmin, varsinkin jos kyseessä on suurempi lainasumma.

 

Lainan takaisinmaksuaika

Avida lainaa saa takaisinmaksuaikaa 1 – 15 vuotta. Laina – aika määräytyy haetun lainasumman mukaan. Mitä suuremmasta lainasta on kyse, sen pidemmän maksuajan siihen saa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainaa maksetaan kerran kuukaudessa sopimuksessa olevan kuukausierän verran. Halutessaan lainaa voi maksaa takaisin ennakoitua enemmän ilman lisäkuluja, mutta lainan kuukausierän maksamatta jättäminen ei ole sallittua ilman erillisesti sovittua lupaa. Jos lainan takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia, tulee lainansaajan ottaa viipymättä yhteyttä lainanmyöntäjään.

 

Yhteystiedot:

Avida Finans AB (publ) sivuliike Suomessa

Itämerenkatu 3

00180 Helsinki

 

Avida Finans asiakaspalvelu

Aukioloajat

Ma-pe 10.00 – 16.00

Puhelin: 075 755 0070

Sähköposti: asiakaspalvelu@avidafinans.fi

Pienlainat.fi
Logo