Pienlainat blogi

Oletko hakemassa lainaa ensimmäistä kertaa? Tiedätkö mitä kaikkea tulee ottaa huomioon kun haet vakuudetonta lainaa netistä?

Tälle sivulle keräämme artikkelit, joista saat tärkeää tietoa lainaamiseen liittyvistä asioista.

Netistä löytyy kymmeniä lainapalveluita ja jokainen palvelu omilla lainaehdoillaan.Miten kuluttaja voi löytää itselleen sopivaa lainaa mahdollisimman pienellä lainakorolla?Ainoa tapa selvittää asia on lainojen tarkempi vertailu.Tutustu alta lainapalveluihin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset, jotta pääset vertailemaan lainatarjouksia toisiinsa.Tätä kautta useat kuluttajat ovat saanet lainaa pienellä korolla.

Oma maksukyky tulee olla kunnossa, kun lainaa päättää hakea mihin tahansa hankintaan. Suomessa toimivien pankkien ja rahoitusyhtiöiden toimintaa säätelee lait ja asetukset ja jokaisella pankilla on omien riskienhallintaan liittyvät perusteet myöntää hakijalle lainaa tai ei. Jokainen lainanmyöntäjä toimii vastuullisesti ja luotettavasti, jotta toiminta olisi turvattu. Lainan myöntäminen vastuullisesti on myös lainantarjoajan luotettavuuden perusta.

Lainan todellinen vuosikorko kuvaa tunnuslukua, jonka tarkoituksena on auttaa paremmin lainojen vertailussa. Lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään koron ja maksut, jotka lainan takaisinmaksusta aiheutuvat. Todellinen vuosikorko tulee aina ilmoittaa lainatarjouksessa. Todellinen vuosikorko pitää sisällään muun muassa: avausmaksun, palvelumaksut, nimelliskoron, laskutuslisän ja lainanhoitokulut. Pienlainat.fi sivustolla esitellään vain lainapalvelut, jotka noudattavat EU-direktiivi 98/EY ehtoja sekä kuluttajasuojalain määritelmää, että kaikkien lainapalveluiden jotka myöntävät vakuudetonta lainaa tai muuta lainaa, tulee ilmoittaa lainan todellinen vuosikorko selkeästi, joko lainaesimerkin avulla tai lainatarjouksessa.

Pienlainat.fi on täysin kotimainen lainavertailupalvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2012 alkaen. Olemme täysin maksuton lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu, jota voi käyttää kuka tahansa täysi-ikäinen. Tavoitat kauttamme Suomen suosituimpia pankkeja ja rahalaitoksia, joista voit hakea lainaa aina 70 000 euroon asti. Tämän takaa laaja yhteistyömme useiden kotimaisten pankkien sekä Suomessa toimivien luotettavien rahoitusyhtiöiden kanssa. Tutustu suosituimpiin lainapalveluihin ja pyydä maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista.

Pikavippiä tai mitään muutakaan lainaa ei saa ilman luottotietoja. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen jokainen pankki ja rahoitusyhtiö tarkistaa hakijan maksukyvyn. Luottotiedoissa oleva maksuhäiriömerkintä on merkki lainantarjoajalle, ettei hakijalla ole riittävää maksuvalmiutta lainan takaisinmaksamiseen. Lainan ottaminen on kuitenkin aina kahden osapuolen välinen sopimus, jossa molemmat osapuolet hyötyvät. Hakija saa tarvitsemansa lainan ja lainapalvelu hyötyy lainaamisesta koron osuudella. Jos hakijan maksukyky on heikko tai hänellä on luottotiedoissa merkintä, ei lainanmyöntäjä voi olla varma, että lainansaaja kykenee maksamaan lainaa sovitusti.

Vielä muutama vuosi sitten netissä toimi lukuisia pikalainapalveluita, joista myönnettiin lainaa todella helposti.Osa näistä palveluista ei vaatinut edes tulotodistusta, vaan lainaa myönnettiin ilman että lainanhakijan olisi tarvinnut toimittaa mitään liitteitä.Onneksi vuoden 2019 syksyllä suomessakin kiristettiin vakuudettomien lainojen korkokattoa.Tämä korkokaton laskeminen 20 %:iin poisti markkinoilta kaikki niin sanotut roskalainat ja niiden tilalle saatiin lukuisia vakavaraisia pankkeja.

Pienlainat.fi
Logo